Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Trec Perfect Whey Protein 2500g 3 Próbki !!!

22-01-2012, 8:30
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 199 zł     
Użytkownik imperium_mocy
numer aukcji: 2000440730
Miejscowość Węgrów,Warszawa,Biała Podl,Wyszków
Wyświetleń: 16   
Koniec: 14-01-2012 18:47:51
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

mail imperium_[zasłonięte]@o2.pl

tel

tel

Piotr 509 [zasłonięte] 858

Magda 535 [zasłonięte] 366

gg

gg

Piotr[zasłonięte]14073

Magda 11[zasłonięte]728


 

Zapraszam serdecznie do zakupów wszystkich zainteresowanych.

 

Po wygraniu aukcji proszę jedynie o potwierdzenie w e-mailu lub przez formularz allegro wybranej opcji wysyłki. 


Wszystkie produkty sprzedawane przez nas zostały dopuszczone do obrotu poza aptecznego na terenie Polski


Jeśli nie posiadasz konta w banku, a chcesz wpłacić pieniądze na moje konto, zrób to w banku PKO, tam zrobisz to nie płacąc za przelew i pieniądze dotrą do nas w ciągu kilku godzin (tylko inteligo).

 

Jeśli przesyłka ma być wysłana za pobraniem, bardzo proszę o powiadomienie mnie o tym w potwierdzeniu wygranej.


Nie wysyłam za pobraniem dla kopertek i dla osób z przewagą negatywnych komentarzy.


50 1020 [zasłonięte] 5[zasłonięte]5581115 [zasłonięte] 960029


 67 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0040002 [zasłonięte] 507340

Odbiór osobisty: 0zł


Szczegóły kosztów wysyłki dostępne w kolumnie Dostawa i Płatność

 

Paczki wysyłamy kurierem:

  

Trec Perfect Whey Protein 2500g

 

 

 

 

Data ważności: minimum 1 rok.

 

 

Skład: hydrolizat, izolat, koncentrat białka serwatki.

Wartość odżywcza w 100 g:
- Białko 80 g,
- Węglowodany 5,75 g,
- Tłuszcz 5,41 g,

Wartość energetyczna w 100 g: 1658 kJ / 392 kcal.
Zawartość aminokwasów w 100g:
alanina 4,5g
arginina 2,5g
kwas asparaginowy 10,4g
cystyna 2,5g
kwas glutaminowy 16,1g
glicyna 1,8g
histydyna 1,9g
izoleucyna 5,7g *
leucyna 10g *
lizyna 8,5g
metionina 1,9g
fenyloalanina 3,1g
prolina 6,0g
seryna 5,0g
treonina 6,5g
tryptofan 1,8g
tyrozyna 2,6g
walina 5,4g *

* - aminokwasy rozgałęzione BCAA

1. Co to jest białko serwatkowe?
Bardzo szybka przyswajalność białka serwatkowego, w porównaniu z innymi rodzajami białek powoduje znaczne nasilenie syntezy białek ustrojowych. Organizm wprowadzany jest wówczas w stan anaboliczny (budujący). Białko serwatkowe posiada najlepszy bilans aminokwasów, charakteryzuje się dużym stężeniem glutaminy oraz aminokwasów rozgałęzionych BCAA - substancji niezbędnych do budowy wysokojakościowej muskulatury.

Należy pamiętać, że białko serwatkowe występuje w kilku frakcjach, tj: w postaci koncentratu, izolatu oraz hydrolizatu. Każda frakcja wytwarzana jest w innym procesie technologicznym, co powoduje, że aminokwasy w nich zawarte przedostają się do organizmu w różnym tempie. Najszybciej przyswajalną formą jest enzymatycznie przetrawione białko w postaci hydrolizatu, którego aminokwasy natychmiast po spożyciu dostają się do krwiobiegu. Następnie rolę przejmuje izolat serwatki, który przyswaja się już po ok. 30 minutach, a już po 60 minutach pojawiają się we krwi aminokwasy z koncentratu serwatki. Perfect Whey Protein zawiera odpowiednio dobrane proporcje wszystkich w/w frakcji serwatki, co klasyfikuje go jako nr 1 wśród produktów dostępnych na rynku.
Perfect Whey Protein charakteryzuje się najwyższą wartością biologiczną oraz najlepszą przyswajalnością. W praktyce daje to efekt szybkiego przyrosty tkanki mięśniowej. Bardzo dobre efekty uzyskuje się podczas łączenia białka serwatkowego z peptydem glutaminy. Wzbogacając je o ten najważniejszy aminokwas uzyskuję się najlepszą kombinację substancji budujących i regenerujących mięśnie.

2. W jaki sposób działa i co możemy uzyskać stosując Whey Protein Isolate?
Suplementacja białkiem serwatkowym powoduje nasilenie syntezy białek ustrojowych wprowadzając organizm w stan anaboliczny (budujący).

Stosowanie WPH, WPI, WPC bezpośrednio w stanach największego katabolizmu tzn: rano po przebudzeniu, bezpośrednio po treningu oraz przed snem blokuje rozpad białek oraz dostarcza idealnego budulca do rozwoju masy mięśniowej.

Spożycie białka serwatkowego zapewnia:
- efektywną budowę masy mięśniowej,
- zwiększoną odporność systemu immunologicznego organizmu,
- wysoką koncentrację aminokwasów rozgałęzionych działających anaboliczne,
- działanie antykataboliczne, dzięki utrzymaniu odpowiednich zapasów glutaminy w mięśniach,
- podwyższony poziom aktywności hormonu wzrostu, którego ilość zwiększa się proporcjonalnie do ilości i jakości spożywanego białka serwatkowego.


3. Kiedy najlepiej stosować białko serwatkowe?
Białko powinno się spożywać w trzech najważniejszych momentach: tuż po przebudzeniu, po treningu oraz przed snem - w dawkach jednorazowych po 30g.

Preparat najlepiej rozpuścić w mleku lub w wodzie (ok. 200ml).

W dni treningowe: I porcja rano po przebudzeniu, II porcja bezpośrednio po treningu (w połączeniu z węglowodanami 30-60g na przykład Dekstrozą) lub II porcja 1,5 godziny po treningu oraz III porcja przed snem.

W dni nietreningowe: I porcja rano po przebudzeniu, II porcja pomiędzy posiłkami oraz III porcja przed snem.