Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

TREC Perfect Whey Protein 1500g BIAŁKO KURIER 0zł

13-02-2014, 17:12
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 151 zł      Najwyzsza cena licytacji: zł      Aktualna cena: 151 zł     
Użytkownik twoje-odzywki_pl
numer aukcji: 3931483859
Miejscowość Straszęcin
Licytowało: 1    Wyświetleń: 13   
Koniec: 13-02-2014 17:00:00
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

szablon_allegro

   





http://www.twoje-odzywki.pl/uploads/products/trec-perfect-whey-protein-czekolada-1800-g<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>26486jpg01151.jpg


Premiks białek serwatki koncentratu, hydrolizatu i izolatu.

1. Co to jest białko serwatkowe?
Bardzo szybka przyswajalność białka serwatkowego, w porównaniu z innymi rodzajami białek powoduje znaczne nasilenie syntezy białek ustrojowych. Organizm wprowadzany jest wówczas w stan anaboliczny (budujący). Białko serwatkowe posiada najlepszy bilans aminokwasów, charakteryzuje się dużym stężeniem glutaminy oraz aminokwasów rozgałęzionych BCAA - substancji niezbędnych do budowy wysokojakościowej muskulatury.

Należy pamiętać, że białko serwatkowe występuje w kilku frakcjach, tj: w postaci koncentratu, izolatu oraz hydrolizatu. Każda frakcja wytwarzana jest w innym procesie technologicznym, co powoduje, że aminokwasy w nich zawarte przedostają się do organizmu w różnym tempie. Najszybciej przyswajalną formą jest enzymatycznie przetrawione białko w postaci hydrolizatu, którego aminokwasy natychmiast po spożyciu dostają się do krwiobiegu. Następnie rolę przejmuje izolat serwatki, który przyswaja się już po ok. 30 minutach, a już po 60 minutach pojawiają się we krwi aminokwasy z koncentratu serwatki. Perfect Whey Protein zawiera odpowiednio dobrane proporcje wszystkich w/w frakcji serwatki, co klasyfikuje go jako nr 1 wśród produktów dostępnych na rynku.
Perfect Whey Protein charakteryzuje się najwyższą wartością biologiczną oraz najlepszą przyswajalnością. W praktyce daje to efekt szybkiego przyrosty tkanki mięśniowej. Bardzo dobre efekty uzyskuje się podczas łączenia białka serwatkowego z peptydem glutaminy. Wzbogacając je o ten najważniejszy aminokwas uzyskuję się najlepszą kombinację substancji budujących i regenerujących mięśnie.

2. W jaki sposób działa i co możemy uzyskać stosując Perfect Whey Protein?
Suplementacja białkiem serwatkowym powoduje nasilenie syntezy białek ustrojowych wprowadzając organizm w stan anaboliczny (budujący).

Stosowanie WPH, WPI, WPC bezpośrednio w stanach największego katabolizmu tzn: rano po przebudzeniu, bezpośrednio po treningu oraz przed snem blokuje rozpad białek oraz dostarcza idealnego budulca do rozwoju masy mięśniowej.

Spożycie białka serwatkowego zapewnia:
- efektywną budowę masy mięśniowej,
- zwiększoną odporność systemu immunologicznego organizmu,
- wysoką koncentrację aminokwasów rozgałęzionych działających anaboliczne,
- działanie antykataboliczne, dzięki utrzymaniu odpowiednich zapasów glutaminy w mięśniach,
- podwyższony poziom aktywności hormonu wzrostu, którego ilość zwiększa się proporcjonalnie do ilości i jakości spożywanego białka serwatkowego.

Sposób użycia: Białko powinno się spożywać w trzech najważniejszych momentach: tuż po przebudzeniu, po treningu oraz przed snem - w dawkach jednorazowych po 30g. Preparat najlepiej rozpuścić w mleku lub w wodzie (ok. 200ml). W dni treningowe: I porcja rano po przebudzeniu, II porcja bezpośrednio po treningu (w połączeniu z węglowodanami 30-60g na przykład Dekstrozą) lub II porcja 1,5 godziny po treningu oraz III porcja przed snem. W dni nietreningowe: I porcja rano po przebudzeniu, II porcja pomiędzy posiłkami oraz III porcja przed snem.

Surowiec importowany jest z amerykańskiego laboratorium Main Street Ingredients.

Wartości odżywcze mogą różnić się o +/- 5%

 

 

Wartość odżywcza w 100 g dla smaku naturalnego:

- Białko 80 g,
- Węglowodany 4 g,
- Tłuszcz 5 g,

Wartość odżywcza w 100 g dla smaku waniliowego:

- Białko 74,27g,
- Węglowodany 9,98 g,
- Tłuszcz 5,02 g,

Wartość odżywcza w 100 g dla smaku czekoladowego

- Białko 73,20 g,
- Węglowodany 8,21 g,
- Tłuszcz 5,34 g,

Profil aminokwasowy 100g preparatu:

  • alanina 4,8g
  • arginina 2,7g
  • kwas asparaginowy 11,2g
  • cystyna 2,9g
  • kwas glutaminowy 17,7g
  • glicyna 12,0g
  • histydyna 2,0g
  • izoleucyna 6,1g *
  • leucyna 10,7g *
  • lizyna 9,1g
  • metionina 2,1g
  • fenyloalanina 3,3g
  • prolina 6,3g
  • seryna 5,5g
  • treonina 7,1g
  • tryptofan 1,7g
  • tyrozyna 2,8g
  • walina 5,7g *
* - aminokwasy rozgałęzione BCAA

Składniki dodatkowe:

  • fruktoza - subst. słodząca,
  • aromat śmietankowy (dla smaku śmietankowo-waniliowego),
  • aromat waniliowy (dla smaku śmietankowo-waniliowego)
  • aromat czekoladowy (dla smaku czekoladowego),
  • kakao (dla smaku czekoladowego),
  • cyklaminian sodu - subst.
  • słodząca, sacharynian sodu - subst. słodząca,
  • beta karoten - barwnik,

 

 

 

Kim jesteśmy ?

Firma "twoje-odzywki.pl" istnieje na rynku od 2009 roku. Głównym profilem działalności firmy jest sprzedaż odżywek i suplementów diety. Zatrudniamy ponad 30 wysoko wykwalifikowanych pracowników. Wysoką jakość naszych towarów doceniły tysiące zadowolonych Klientów, dewizą naszej firmy jest dostarczenie najwyższej jakości towaru w najlepszej cenie.


 

 

 


Jesteśmy autoryzowanym sprzedawcą produktów marki TREC i OLIMP, oznacza to, że kupując u nas, zawsze otrzymujesz oryginalny produkt.


  

 
 
ACE24
"twoje-odzywki_pl"
 Michał Kleszcz
Straszęcin 295K
39 -218 Straszęcin
REGON: 180[zasłonięte]997
NIP: PL 872[zasłonięte]234-45



 




 


Zobacz inne moje aukcje
© UltraPanel