|
|
*
|
|
*
|
|
*
|
|
*
|
|
*
|
|
*
|
|
*
|
|
*
|
|
*
|
|
*
|
|
*
|
|
*
|
|
*
|
|
|
|
|
|
Celem uzyskania szczegółowych informacji prosimy o kontakt:
gadu-gadu:
[zasłonięte]70791
tel. 502 [zasłonięte] 885
gadu-gadu: [zasłonięte]19339
tel. 608 [zasłonięte] 532
mail: [zasłonięte]@suple24.com.pl
|
|
|
|
Paczki wysyłamy w ciągu 24 godzin od zaksięgowania wpłaty na naszym koncie.
W praktyce jeśli wpłata zostanie zaksięgowana do godz. 12-tej to wysyłka następuje tego samego dnia.
Kupując kilka produktów na różnych aukcjach, oszczędzasz na kosztach przesyłki, gdyż wysyłamy wszystko w jednej paczce
|
|
|
|
Prosimy o wystawianie komentarzy zaraz po otrzymaniu zamówionych produktów - jest to dla nas znak, że przesyłka dotarła i jest wszystko w porządku.
Na "stronie o mnie" znajdziesz kilka ważnych informacji dotyczących również aukcji
|
|
|
|
Nr konta ALIOR BANK
31 2490 [zasłonięte] 0[zasłonięte]0050000 [zasłonięte] 337000
W tytule wpłaty należy podać nick z allegro oraz numer aukcji.
Przekazanie pieniędzy na nasze konto trwa od doby do kilku dni, dlatego prosimy o cierpliwość.
|
|
|
|
Jesteśmy firmą zajmującą się sprzedażą suplementów dla sportowców oraz osób dbających o swój wygląd i dobre samopoczucie. Zależy nam na pozyskaniu uznania i zadowolenia Klientów, którzy z chęcią do nas powrócą. Mamy nadzieję sprostać wyzwaniom stawianym przez współczesny rynek oraz wymagających Klientów poprzez konkurencyjne ceny oraz ciągłe doskonalenie w zakresie wiedzy o odżywkach. Zapewniamy szybką oraz dobrze zabezpieczoną przed uszkodzeniami przesyłkę, dobry kontakt oraz bieżące informowanie o przebiegu transakcji.
|
|
|
|
|
|
TREC
HMB FC 440kaps
Super Vip
|
|
SUPER CENA 97,00 zł
|
|
|
|
1. Co to jest HMB? HMB (B-hydroxy-B-metylomaślan) jest krótkołańcuchowym kwasem tłuszczowym, który powstaje w organizmie z leucyny (jeden z aminokwasów).
2. Jak działa HMB ? HMB (B-hydroxy-B-metylomaślan) jest skuteczną alternatywą dla niedozwolonych środków dopingujących - wspomaga przyrost tkanki mięśniowej przy jednoczesnej redukcji tkanki tłuszczowej. Organizm człowieka po każdym wytężonym wysiłku, przy długotrwałym stresie oraz w wyniku nieodpowiedniej diety wywołuje proces kataboliczny niszczący białka mięśniowe redukując w ten sposób masę mięśniową. Aby temu przeciwdziałać, mechanizm obronny człowieka wytwarza kwas hydroksymetylomasłowy, popularnie zwany HMB. Jego zadanie to obrona białek mięśniowych przed rozpadem oraz stymulowanie do czerpania energii z zapasów tłuszczowych, dzięki czemu następuje szybsza i pełna regeneracja mięśni, a zarazem znaczna redukcja tkanki tłuszczowej. HMB znacznie zwiększa efektywność spożywanych białek. Stosując HMB można ograniczyć dobowe spożycie białka nawet do 1 grama na kilogram wagi ciała, przy zachowaniu podobnych rezultatów jak podczas diety wysokobiałkowej.
3. Co można osiągnąć stosując HMB ? Działanie HMB nie powinno być w żadnym wypadku porównywane z działaniem kreatyny, które jest bardzo szybkie i silne, lecz po kilku tygodniach słabnie. Stosowanie HMB daje przede wszystkim gwarancję stałego i długotrwałego przyrostu masy mięśniowej, ponieważ nie dochodzi tu do uwodnienia komórek mięśniowych, a przyrost masy podyktowany jest syntezą (budowaniem) nowej tkanki mięśniowej. Stosując HMB można osiągnąć około 1-2 kg beztłuszczowej masy mięśniowej w przeciągu 6 tygodni przy jednoczesnej redukcji tkanki tłuszczowej. Zatem już po pół roku może nastąpić trwały przyrost od 4 - 8 kg beztłuszczowej tkanki mięśniowej.
Zastosowanie: Amerykańskie testy wykazały, że suplementacja 2,5g (czyli 3g Ca-HMB) dziennie pokrywa znaczną część zapotrzebowania organizmu na HMB. Odpowiednie dawkowanie, to około 0,15 grama na każde 10kg masy ciała bezpośrednio po treningu. Kolejne dawki należy spożywać w ciągu 24 godzin po treningu od 2 do 3 razy dziennie po 0,10g na każde 10kg masy ciała. Najlepsze pory przyjmowania to rano po przebudzeniu oraz przed snem. Warunkiem budowania trwałej masy mięśniowej jest maksymalizowanie procesów anabolicznych i minimalizowanie procesów katabolicznych. W pierwszym i drugim procesie kluczową rolę odgrywa HMB.
|
|
|
|
|
|
|