|
|
|
|
|
Mass XXL 2000g TREC
Wysokokaloryczny kompleks węglowodanów +
25% białka serwatkowego!
1.
Co to
jest MASS XXL?
MASS XXL to
kompleks
długołańcuchowych węglowodanów oraz najwyższej jakości białek serwatki.
Jest produktem przeznaczonym do wspomagania organizmu we wszystkich
dyscyplinach sportu, a w szczególności dla sportowców, którym zależy na
uzyskaniu szybkiego przyrostu masy ciała oraz zwiększeniu rezerw
energetycznych podczas intensywnych treningów.
2.
Jaki
jest skład MASS XXL?
MASS XXL został
opracowany na bazie wysokiej jakości 80% koncentratu białka serwatki
oraz odpowiednio dobranych mono-, oligo- i polisacharydów. Białko
serwatkowe użyte do produkcji MASS XXL charakteryzuje się najwyższą
wartością biologiczną, maksymalnym stężeniem aminokwasów BCAA oraz
glutaminy (substancji warunkujących uzyskanie efektu anabolicznego).
Odpowiednio dobrane proporcje węglowodanów o różnym indeksie
glikogenicznym zapewniają równomierne dostarczanie niezbędnych kalorii.
Preparat został dodatkowo wzbogacony o witaminy niezbędne do
prawidłowych przemian białek i węglowodanów w organizmie
3.
Czego
możemy się spodziewać stosując MASS XXL?
Systematyczne stosowanie preparatu MASS
XXL
w połączeniu z racjonalną dietą oraz odpowiednio dobranym treningiem
powoduje znaczny przyrost masy ciała. W celu uzyskania szybszych
efektów MASS XXL najlepiej łączyć z kreatyną oraz glutaminą.br> MASS
XXL to dodatkowy, pełnowartościowy posiłek o niskiej zawartości
tłuszczu.
Sposób
użycia:
Zalecana
dawka dzienna
to około 150g - 280g.
Preparat należy stosować najlepiej w dawkach podzielonych 3 - 4 razy
dziennie po 50g - 70g preparatu. Jednorazową porcję należy dokładnie
rozmieszać z 250 ml mleka lub wody używając do tego shakera lub miksera
(jedna łyżka stołowa to ok.15g preparatu).
W dni treningowe: Jedna porcja zalecana jest 1,5 godziny przed
treningiem, druga do 0,5 godziny po treningu. Pozostałe porcje
najlepiej spożywać pomiędzy posiłkami. W dni nietreningowe: 3 - 4 razy
dziennie pomiędzy posiłkami.
SKŁAD:
Data
przydatności do spożycia: minimum 6 miesięcy!
(przeważnie
rok, albo dłużej!)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|