| Tradycyjna kuchnia postna Strony: 290, Format: 17,5x25 cm Rok wydania: 2009 Wydawnictwo: AA Kategorie: kulinaria Oprawa: oprawa twarda Post jako powstrzymanie się od spożywania pokarmów, picia oraz uciech życia kiedyś był postrzegany jedynie jako przejaw religijności. Dzisiaj wiemy, że jest konieczny dla naszego organizmu, aby ten mógł się oczyścić z toksyn i zregenerować – w zdrowym ciele zdrowy duch! Ograniczenia wynikające z postu są tak stare jak historia medycyny, zatem korzystajcie z dorobku pokoleń i zadbajcie o siebie. Ten wyjątkowy czas występuje we wszystkich religiach, choć nie w taki sam sposób. Książka przedstawia dania charakterystyczne dla katolicyzmu, prawosławia i judaizmu. W islamie miesiącem postu jest ramadan, lecz ogranicza się jedynie do nieprzyjmowania jedzenia i picia od świtu do zmroku.
fk
Dodatkowe informacje
| Centrum Taniej Książki & CD KRUK (d. w Hali Koszyki) ul. Świętokrzyska 31/33A 00-941 Warszawa
email: [zasłonięte]@onet.pl lub przez opcję "zadaj pytanie sprzedającemu" tel.: 0 22 [zasłonięte] 89, 603 [zasłonięte] 240, 603 [zasłonięte] 695 NIP: 521[zasłonięte]053-46
gg:12[zasłonięte]849
Godziny otwarcia: poniedziałek - piątek / 10-20 sobota / 11-15
|
UWAGA ! Decydując się na zakup - proszę o zapoznanie się z informacjami na stronie O mnie oraz Regulaminem. Życzymy miłej licytacji na naszych aukcjach oraz zadowolenia z zakupionego towaru! Zespół Firmy Księgarskiej KRUK | |