kontakt
Telefon: 124[zasłonięte]146 (czynny w godzinach pon.-piąt. 10-19)
e-mail: [zasłonięte]@o2.pl
regulamin
Po dokonaniu zakupu prosimy o potwierdzenie drogą mailową adresu wysyłki oraz formy płatności.
Zmiany adresu wysyłki należy dokonać w ciągu 24 godzin od momentu dokonania zakupu. Po tym czasie nie gwarantujemy wysyłki na zmieniony adres.
płatności
Płatność Allegro
Konto w Mbanku:
93 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0040002 [zasłonięte] 636711
przesyłka
List polecony ekonomiczny - 8,00
List polecony priorytetowy - 9,00
Paczka ekonomiczna - 11,00
Paczka priorytetowa - 13,00
Płatność przy odbiorze (pobranie) - 16,00
Wysyłka zagraniczna - wymaga indywidualnego kontaktu w celu ustalenia kosztów wysyłki (kontakt mailowy bądź telefoniczny)
Odbiór osobisty - 0zł
Księgarnia na Rogu,
ul.Basztowa 9,
Kraków (konieczny wcześniejszy kontakt mailowy bądź telefoniczny)
Dzięki tej książce wyruszymy w fascynującą wyprawę kulinarną po Gruzji. Poznamy jej bogatą historię, tradycje wspólnego biesiadowania oraz sposoby przygotowywania i charakterystykę głównych dań. Kuchnia gruzińska jest pełna pysznych serów (suługuni i imeretyjski), pachnących warzyw (fasola, bakłażany i pomidory) i aromatycznych ziół (kolendra, estragon i bazylia).
Nie zabraknie tu oczywiście przepisów na popularne chaczapuri, chinkali, sacywii, które są łatwo rozpoznawalne również daleko poza granicami Gruzji.
Jednak celem Autorki było dotarcie do autentycznej Gruzji, do jej unikalnych smaków i zapachów; stąd wielu przepisów na tutejsze potrawy nie znajdziemy w żadnej innej książce kucharskiej!
oprawa twarda
Format: 17,5x23 cm
Ilość stron:256
ISBN: [zasłonięte]978-8344-320-2