Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Towaroznawstwo surowców i produktów...

24-06-2014, 18:49
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 77.30 zł     
Użytkownik book24
numer aukcji: 4274392386
Miejscowość Warszawa
Wyświetleń: 3   
Koniec: 24-06-2014 18:28:56

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Book24
Book24 - księgarnia internetowa serdecznie wita na swoich aukcjach w serwisie alle. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą oraz zakupu.
O nas
Do każdego zamówienia dołączamy zakładkę GRATIS!

Kupując u nas masz pewność co do jakości zakupionego towaru, oraz szybkiej przesyłki.
Do każdej transakcji podchodzimy indywidualnie, staramy się, aby nasz klient był w 100% usatysfakcjonowany.

Każdą paczkę starannie pakujemy w tekturowe pudełko lub kopertę bąbelkową, tak aby w stanie nienaruszonym dotarła do odbiorcy.
Zwrot pieniędzy

Dane Kontaktowe

Po wylicytowaniu przedmiotu koniecznie wypełnij formularz dostawy, jeśli masz dodatkowe pytania napisz e-maila.

Book24 - księgarnia internetowa
ul. Stroma 18a
01-100 Warszawa

e-mail: [zasłonięte]@book24.waw.pl
pon-pt: 9-18

Numer konta:
(mBank)
201[zasłonięte]200400[zasłonięte]70274[zasłonięte]229
(Inteligo)
501[zasłonięte]555811[zasłonięte]45200[zasłonięte]594



Wyprzedaż -70%Promocje -50%Zaufanie do Book24 Kurier UPS

Wybierz kategorię:
Towaroznawstwo surowców i produktów zwierzęcych z podstawami przetwórstwa
pod red. Zygmunta Litwińczuka

Towaroznawstwo surowców i produktów zwierzęcych z podstawami przetwórstwa
Dodatkowe informacje

  • ISBN:[zasłonięte]978-83-01047-0
  • liczba stron: 574
  • Okładka: twarda
  • Wydawnictwo: Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne
  • Wymiary: 240 x 170 mm
  • Rok wydania: 2012
  • Opis

    Podręcznikjest kompleksowym opracowaniem łączącym w sposób bardzo trafny, a wręczinterdyscyplinarny: zootechnikę, przetwórstwo i towaroznawstwo, dając pełnyobraz konsumentowi, jakie czynniki warunkują jakość surowca, jak technologiawpływa na produkt uzyskany z tego surowca i jak można ocenić końcowy produkt.
    Podręcznikprzeznaczony jest dla studentów uczelni rolniczych i ekonomicznych, w głównejmierze kierunków towaroznawstwo, technologia żywności i żywienia człowieka,dietetyka, zootechnika, bezpieczeństwo żywności. Znajdzie on również odbiorcówwśród pracowników służb zootechnicznych i surowcowych oraz obsługi celnej,którzy z racji wykonywania zawodu mają kontakt z różnego typu surowcamizwierzęcymi i produktami ich przetwórstwa.
    W książcezostały omówione wszystkie surowce i produkty pozyskiwane od zwierzątgospodarskich, drobiu i pszczół, poczynając od mleka, poprzez mięso, ryby,jaja, produkty pszczele, skóry, a kończąc na wełnie i pierzu.
    Niniejszypodręcznik jest pierwszym przedstawieniem tych zagadnień wykorzystującymdoświadczenia, a także problemy wynikające z obecności Polski w U niiEuropejskiej. W książce podano i omówiono aktualnie obowiązujące zasady,rozporządzenia i normy wykorzystywane w ocenie towaroznawczej wszystkichsurowców zwierzęcych, podstawowe technologie wykorzystywane w ichprzetwórstwie, uzyskiwane produkty żywnościowe wraz z ich oceną towaroznawcząoraz zasady pakowania i znakowania żywności. Pozycje z tego zakresu, dostępne wbibliotekach, zostały opracowane przed akcesją Polski do Unii Europejskiej i wzwiązku z tym mogą znajdować się w nich nieaktualne już informacje.

    [zasłonięte]@book24.waw.pl - Book24 - księgarnia internetowa