Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

TOWAROZNAWSTWO ŻYWNOŚCI PRZETWORZONEJ - NOWA opis

14-03-2015, 8:25
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 62 zł     
Użytkownik Ksiazki_Bielsko
numer aukcji: 5084491131
Miejscowość Bielsko-Biała
Wyświetleń: 1   
Koniec: 14-03-2015 08:12:19

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

TOWAROZNAWSTWO ŻYWNOŚCI PRZETWORZONEJ

Z ELEMENTAMI TECHNOLOGII 

PRACA ZBIOROWA  

INFORMACJE:



Wydawnictwo - SGGW

Rok - 2010

Stron - 616

Oprawa - TWARDA

Format - B5


STAN - NOWA


 

 

ZASADY:

Dane do przelewu:



* wszelkie pytania proszę kierować PRZED podjęciem decyzji o kupnie

* NIE WYSYŁAMY ZA POBRANIEM KUPUJĄCYM O WĄTPLIWEJ REPUTACJI ALLEGRO

* wysyłka odbywa się w ciągu MAX. 2 dni roboczych od momentu zaksięgowania wpłaty na koncie

* wszystkie książki wysyłamy w kopertach ochronnych (istnieje możliwość odbioru osobistego po wcześniejszym umówieniu się


Więcej informacji na stronieO MNIE

REAL FOTO- wszystkie fotografie przedstawiają rzeczywisty stan książek

WYSTAWIAMY
FAKTURY VAT


Opis:

Wstęp ... 7

 

Część I. Wiadomości wprowadzające

 

1. Definicje i klasyfikacje żywności ... 11

2. Dodatki do żywności ... 22

3. Zanieczyszczenia w żywności ... 37

 

Część II.Zapewnianie jakości i bezpieczeństwa żywności

 

4. Analiza sensoryczna w towaroznawczej ocenie żywności ... 55

5. Jakość żywności oraz metody jej zapewniania  ... 85

6. Wspólnotowe i krajowe systemy gwarantowanej jakości żywności ... 99

7. Jakość i bezpieczeństwo opakowań do żywności ... 129

8. Aspekty prawne znakowania żywności ... 154

 

Część III. Charakterystyka wybranych grup żywności przetworzonej

 

9. Mleko spożywcze, śmietanka i śmietana ... 171

10. Fermentowane napoje mleczne ... 191

11. Masło i sery ... 201

12. Mięso ... 232

13. Podział i klasyfikacja tusz zwierząt rzeźnych ... 243

14. Przetwory mięsne ... 259

15. Mięso drobiowe i jego przydatność technologiczna ... 277

16. Przetwory rybne ... 302

17. Tłuszcze jadalne ... 319

18. Charakterystyka, podział oraz ocena towaroznawcza przetworów owocowych i warzywnych ... 336

19. Technologia oraz ocena jakości przetworów zbożowych: mąk, kasz, makaronów ... 374

20. Technologia produkcji oraz ocena jakości pieczywa ... 405

21. Koncentraty spożywcze ... 438

22. Koncentraty zbożowe ... 454

23. Cukier i syropy cukrowe ... 467

24. Miód naturalny ... 482

25. Wyroby cukiernicze ... 495

26. Kawa, herbata, kakao ... 524

27. Charakterystyka wód mineralnych i źródlanych, napojów bezalkoholowych oraz napojów owocowych ... 549

28. Napoje alkoholowe ... 569





PRZED PODJĘCIEM DECYZJI PROSZĘ O ZAPOZNANIE SIĘ ZE STRONĄ ,,O MNIE"


ZAPRASZAM NA INNE NASZE AUKCJE

POZDRAWIAM