TOSKAŃSKI PIEC SZAMOTOWY
do pieczenia pizzy opalany drewnem.
Jest to absolutna nowość w Polsce.
Nie wymaga montażu. Spód wyłożony szamotem.
Piec był zaprojektowany przez rzemieślników w malutkiej wsi
niedaleko Florencji.
Co go wyróżnia?
A to że waży ok 43 kg wiec można go przenosić bez problemu z miejsca na miejsce, trzymając za uchwyty
widoczne po bokach pieca.
Wnętrze pieca wykonano z mieszanki szamotowej i cegieł szamotowych,
oraz najlepszych materiałów ogniotrwałych , które zapewniają równomierny rozkład ciepła.
Potrawy przygotowywane w piecach opalanych drewnem
pieką się znacznie szybciej a ich aromat i smak
są nieporównywalne.
Czas od momentu włożenia
ciasta do momentu wyciągnięcia gotowej pizzy?
3 minuty przy 300 stopniach!!!
Upieczesz w tym nie tylko pizzę ale i chleb, zapiekanki, kiełbaski
mięsa i przysmaki jakie lubisz. Tu nie ma ograniczeń.
Tu liczą się autentyk, oryginalność i niepowtarzalny aromat,
warte każdych pieniędzy.
To główna atrakcja ogrodowej kuchni !!!
Ekscytujące jest już samo oczekiwanie na efekt,
pobudzane unoszącym się zapachem.
Warto zainwestować w coś co nie leży
na półkach marketów, nie kusi promocją.
W coś co zmusza nas do działania, rodzinnego delektowania się wspólnym czasem.
zapraszam !!!
w razie pytań dzwoń - 505 [zasłonięte] 801
Przy zakupie pieca do 100 km od Tarnowa dowóz gratis,
z możliwością rozpalenia i prezentacji pieca.
Przy większych odległościach - DHL
Do zestawu można dokupić stolik