Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

TORTELLINI Z RICOTTĄ I SZPINAKIEM PASTIFICIO

02-03-2012, 19:44
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 5.19 zł     
Użytkownik delikatesenpl
numer aukcji: 2071866495
Miejscowość Kraków
Wyświetleń: 100   
Koniec: 20-02-2012 20:21:15
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Pytee


32[zasłonięte]502

[zasłonięte]@delikatesen.pl

500[zasłonięte]114

Koszt wysylki od 16zl

cennik Poczty Polskiej

do 1kg

12 zl

14 zl

1 – 2kg

16 zl

17 zl

2 – 5kg

18 zl

19 zl


!!! UWAGA !!!
Przesylki wysylane Poczta
Polska ekonomiczna
docieraja w 5-7 dni
dlatego polecamy priorytet
okolo 2-3 dni
lub kurierem w 24h !
od momentu zaksiegowania
pieniedzy na naszym koncie bankowym.

!!! UWAGA !!!
!!! WAZNE INFORMACJE !!!
Powyzsze ceny dotycza przesylki
1 sztuki towaru.


w cenie przesylki:
oplaty przesylki, opakowania, tasmy, ubezpieczenie, transport , zlecenie pakowania, podatek VAT itp

Istnieje mozliwosc laczenia aukcji oraz zakupu wiekszej ilosci towaru, wowczas koszt przesylki, zwiazany najczesciej z waga lub jego wartoscia ustalany bedzie indywidualnie
(dodatkowa oplata za wage oraz ubezpieczenie)

Pozostale informacje podajemy na stronie " O MNIE "


93 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0040002 [zasłonięte] 725380

41 2490 [zasłonięte] 0[zasłonięte]0050000 [zasłonięte] 515452

Oscar Wilde:

Uczucia tych, których przestaliśmy kochać, są zawsze śmieszne.


Kształt makaronu odgrywa rolę w harmonijnym łączeniu z różnymi sosami. W tradycyjnej klasyfikacji makarony dzielimy na długie i krótkie, oraz gładkie i prążkowane. Makarony długie łączy się z sosami płynnymi lub półpłynnymi, ze świeżych pomidorów, ryb lub owoców morza. W przeciwieństwie do długich makaronów, krótkie dobrze łączą się z sosami gęstymi i zawiesistymi, w skład których wchodzi mięso lub warzywa.


Jak wykorzystać Tortellini?

Tortellini gotujemy według zaleceń na opakowaniu. Średnio zajmuje to 15 - 20 minut. W tym czasie kroimy pora w cienkie krążki i podsmażamy na maśle aż będzie miękki (ok 7 - 8 minut). Do miękkiego pora dodajemy czosnek i jeszcze chwilkę smażymy. Solimy i pieprzymy. W miseczce mieszamy trzepaczką mascarpone ze śmietanką i podlewamy nimi pora. Chwileczkę gotujemy aż sos zgęstnieje. Tortellini odcedzamy i dodajemy do sosu. Mieszamy i podajemy ciepłe.

image


UWAGA! PRZY ZAKUPIE WIEKSZEJ ILOSCI PRODUKTU Z TEJ AUKCJI PROSIMY O KONTAKT W CELU USTALENIA KOSZTOW WYSYLKI

TORTELLINI Z RICOTTĄ I SZPINAKIEM  PASTIFICIO