Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Toksykologia żywności. Przewodnik do ćwiczeń SGGW

28-04-2014, 10:03
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 29.60 zł     
Użytkownik se2a
numer aukcji: 4104664275
Miejscowość Warszawa
Wyświetleń: 2   
Koniec: 28-04-2014 09:29:53

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

1 dzień roboczy Przesyłka kurierska
3 dni roboczych Przesyłka priorytetowa
14 dni roboczych Przesyłka ekonomiczna

Po zakończeniu aukcji oczekujemy na e-mail z informacją o wybranej formie płatności. Przy płatności przelewem klient przelewa na nasze konto wylicytowaną kwotę, powiększoną o koszt przesyłki.

Wysyłka jest realizowana w ciągu doby od zaksięgowania wpłaty na naszym koncie.

Zamówiony towar można odebrać w Księgarni WITMIR:
03-550 Warszawa
ul. Remiszewska 1 lok. 2
mail: [zasłonięte]@enev.pl

telefon : 606 [zasłonięte] 729606 [zasłonięte] 729 

Wszystkie towary dostępne na aukcjach objęte są roczną gwarancją producenta.

Podstawą reklamacji jest paragon lub faktura zakupu.

Wszystkie towary są nowe.

Uwaga: Przy zakupach kilku przedmiotów, przed uregulowaniem płatności prosimy o kontakt z działem handlowym w celu ustalenia kosztów przesyłki. Zakupione przedmioty wysyłamy jedną paczką.
- Pocztą Polską wg cennika i wagi,
- Przesyłki kurierskie i Paczkomat: koszty takie jak jednego przedmiotu.

FHU WITMIR W. Zawko 03-526 Warszawa ul. Sw. Wincentego 40/43

W tytule przelewu prosimy wpisać numer aukcji oraz nick allegro i formę wysyłki/odbioru.



Toksykologia żywności. Przewodnik do ćwiczeń SGGW

Toksykologia żywności. Przewodnik do ćwiczeń


wydawnictwo: Wydawnictwo SGGW
ISBN:[zasłonięte]978-8383-228-0

wydanie: wydanie IV uzupełnione, X. 2010
format: B5, str. 232, oprawa miękka

Toksykologia jest nauką o truciznach i zatruciach, która na podstawie badań wykonanych na zwierzętach i obserwacjach, a czasami także badaniach na ludziach poznaje zależności między budową chemiczną i działaniem biologicznym substancji szkodliwych. Toksykologia żywności bada substancje, które występują w produktach spożywczych naturalnie, są do nich celowo dodawane, dostają się jako zanieczyszczenia lub wytwarzają w czasie produkcji i przechowywania.
Wiadomości z zakresu toksykologii żywności zajmują ważne miejsce w wykształceniu specjalistów żywienia człowieka i technologii żywności. Osoby te muszą wiedzieć, jakie substancje potencjalnie szkodliwe trafiają do organizmu z produktami spożywczymi i wodą pitną, jak zminimalizować ich obecność oraz jak oceniać ryzyko związane z ich występowaniem. Wiedza taka umożliwi im podejmowanie właściwych działań w pracy zawodowej, jak również przekazywanie wiarygodnych informacji społeczeństwu, szczególnie przy wzrastającym zainteresowaniu jakością zdrowotną żywności.
Niniejsza publikacja przeznaczona jest przede wszystkim dla studentów Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW jako pomoc dydaktyczna do ćwiczeń z przedmiotu toksykologia żywności. Może również stanowić pomoc dla prowadzących zajęcia dydaktyczne w innych ośrodkach kształcących specjalistów związanych z żywnością i żywieniem.
Jest to już IV wydanie tej publikacji, której koncepcja i zakres tematyczny, podobnie jak w przypadku poprzednich wydań, zostały dostosowane do potrzeb programu nauczania realizowanego na Wydziale Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW (nie zawiera zagadnień z zakresu zanieczyszczeń biologicznych żywności, które omawiane są w ramach innych przedmiotów).


zobacz spis treści




Zobacz nasze pozostałe aukcje: Panelealle

Komentarze

Strona "o mnie"Wszystkie aukcje

Panelealle galerie przedmiotow na aukcje