Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

THE WHOLE HOG COOKBOOK Libbie Summers, Paula Deen

29-06-2015, 6:26
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 183.75 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 5405787538
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 2   
Koniec: 29-06-2015 06:29:18

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>62008, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>51404, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>80071, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>88108, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>78368, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>62008, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>51404, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>80071, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>88108, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>78368

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

The Whole Hog Cookbook: Chops, Loin, Shoulder, Bacon, and All That Good Stuff

THE WHOLE HOG COOKBOOK Libbie Summers, Paula Deen

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Libbie Summers, Paula Deen
Language: English
Publisher: Rizzoli International Publications
Publication Date: 13 Sep 2011
Dimensions: 19.7 x 2.4 x 24.8 cm
Format: Hardcover
Pages: 176
Condition: NEW
Product_ID: AD47DC6827

 

 

There's a whole world of pork to love, as demonstrated in this cookbook devoted to every cut of the hog. Plump sausages sputtering on the grill, thick bacon sizzling in a pan, a juicy pork chop from the oven-pork comes in so many wondrous forms. From grilling and frying to braising and pickling, author Libbie Summers has a special way with pork, taking comfortable old-fashioned dishes and updating them with fun and stylish twists. Summers grew up on a hog farm in Missouri-even wrestling pigs as a kid at the state fair-and grew to become the culinary producer for Paula Deen, who instilled in her a Southerner's affection for the pig. Most of her recipes have a down-home accent, but many reflect international influences too: Sweet Tea Brined Pork Shoulder, Pork Chops and Applesauce, Pork Belly Gyros, Pork Pies, and Jerk Roasted Tenderloin. Chapters are divided according to primal cuts, such as the shoulder, loin, bacon, and ribs. How-to sections show you how to make your own fresh sausage, tie up a crown roast, and cure bacon. In her writing, Summers takes up the cause of the much-maligned pig and reminds us that the best way to honor an animal is to appreciate every part, wasting nothing.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.