Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

THE TURKISH KITCHEN Ghillie Basan

21-06-2014, 4:09
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 98.70 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 4263885223
Miejscowość Kalisz
Zostało sztuk: 10    Wyświetleń: 6   
Koniec: 21-06-2014 04:11:36

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>20149, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>22930, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>47679, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>09331, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>03993, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>20149, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>22930, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>47679, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>09331, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>03993

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

The Turkish Kitchen

THE TURKISH KITCHEN Ghillie Basan

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Ghillie Basan
Language: English
Publisher: Southwater
Publication Date: 3 Sep 2010
Dimensions: 22.8 x 1 x 29.7 cm
Format: Paperback
Pages: 160
Condition: NEW
Product_ID: 1D[zasłonięte]44767X

 

 

This title provides an exciting guide to Turkish cuisine, including Vegetable Dishes, Beans, Peas, Lentils and Pilaffs, Fish and Shellfish, Meat and Poultry and Desserts. It features more than 75 delicious step-by-step recipes, from world-famous dishes such as Peppers Stuffed with Aromatic Rice, Lamb Sis Kebab or Festive Semolina Helva with Pine Nuts, to more unusual treats like Veiled Pilaff, Spicy Rabbit Stew with Shallots and Figs or Ottoman Milk Pudding. It includes a comprehensive visual guide to Turkish ingredients, and detailed instructions for essential preparation and cooking techniques. Cook's tips, variations and complete nutritional information are provided throughout. Opening with a fascinating introduction to the rich culinary history, culture and traditions of the Turkish people, Ghillie Basan describes how years of war and migration have helped to shape the modern cuisine, from early nomadic Anatolian tribal practices through the dazzling Ottoman period to the modern table. Then follows a comprehensive guide to the equipment, ingredients and techniques used in the Turkish kitchen, including step-by-step sequences to explain the processes clearly.Beautifully illustrated with more than 450 photographs, and complete with nutritional notes, cook's tips and variations, this stunning book provides a tantalizing insight to an ancient and diverse cuisine.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 BEST OF TURKISH COOKING Ali Budak

 ISTANBUL Rebecca Seal

 RECIPES FROM A TURKISH KITCHEN Ghillie Basan

 CLASSIC TURKISH COOKING Ghillie Basan

 THE SULTAN'S KITCHEN: A TURKISH COOKBOOK Ozan

 THE FOOD AND COOKING OF TURKEY Ghillie Basan