Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

THE TABLE COMES FIRST Adam Gopnik

23-06-2014, 4:20
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 126 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 4270232100
Miejscowość Kalisz
Zostało sztuk: 10    Wyświetleń: 2   
Koniec: 23-06-2014, 4:23

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania

info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978[zasłonięte][zasłonięte]56978, 978[zasłonięte][zasłonięte]54245, 978[zasłonięte][zasłonięte]88199, 978[zasłonięte][zasłonięte]36315, 978[zasłonięte][zasłonięte]91628, 978-[zasłonięte][zasłonięte]56978, 978-[zasłonięte][zasłonięte]54245, 978-[zasłonięte][zasłonięte]88199, 978-[zasłonięte][zasłonięte]36315, 978-[zasłonięte][zasłonięte]91628
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

The Table Comes First

PRODUCT DETAILS:
Author: Adam Gopnik
Language: English
Publisher: Quercus
Publication Date: 29 Sep 2011
Dimensions: 24 x 15.2 x 3.4 cm
Format: Hardcover
Pages: 304
Condition: NEW
Product_ID: 1D4916B867

Our modern society is very particular about what constitutes good food: local, seasonal, organic produce that doesn't overly impact on the environment. But throughout history every generation has believed that it alone knows the true value of food, and looked with distaste on the culinary practices of its predecessors. Not so long ago eating food from around the world was the mark of the cultural sophisticate. In The Table Comes First Adam Gopnik envisions a new 'physiology of taste' which will enable us to dispense with this moralising attitude and concentrate on the pleasure principle: food is to be enjoyed, and to help us enjoy life in turn. Above all the dining table should be the heart of the family, the place where all real family begins.To show this we are taken through the courses, from starters to desserts, from the establishment of the first restaurants in Paris in the early 19th century to the green movement of the present day, in a witty and erudite narrative interspersed with delightful anecdotes, ranging from making souffles for Derrida (hint: the perfect souffle is determined by the ineffable 'zone' between peaks and troughs) to hunting the lost recipe for 'Steack Boston'.

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.


WINTER: FIVE WINDOWS ON THE SEASON Adam Gopnik

COOKED: A NATURAL HISTORY OF TRANSFORMATION Pollan

THE SPARK OF LIFE: ELECTRICITY IN THE HUMAN BODY

PARIS TO THE MOON: A FAMILY IN FRANCE Adam Gopnik

BLOOD, BONES AND BUTTER Gabrielle Hamilton

A GREEDY MAN IN A HUNGRY WORLD: HOW Jay Rayner