Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

THE SCIENCE OF MEAT QUALITY Chris Kerth

18-02-2014, 2:09
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 903 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 3898063576
Miejscowość Kalisz
Zostało sztuk: 10    Wyświetleń: 3   
Koniec: 18-02-2014 02:15:54

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Rok wydania (xxxx): 2013
Kondycja: bez śladów używania
Język: angielski
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>92156, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>73387, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>45191, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>38154, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>69516, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>92156, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>73387, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>45191, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>38154, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>69516

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

The Science of Meat Quality

THE SCIENCE OF MEAT QUALITY Chris Kerth

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Chris Kerth
Language: English
Publisher: Wiley-Blackwell
Publication Date: 3 May 2013
Dimensions: 2 x 16.8 x 24 cm
Format: Hardcover
Pages: 312
Condition: NEW
Product_ID: AD1CD15436

 

 

Meat has been a long sought after source of nutrients in human diets. Its nutrient–dense composition of protein, fats, vitamins and minerals makes it an integral part to healthy and balanced diets.  As demand for meat continues to increase globally, a better understanding of efficiently producing quality meat products is becoming increasingly important.  The Science of Meat Quality provides comprehensive coverage of meat quality from the biological basis of muscle development to end–product–use topics such as preparation and sensory analysis. The Science of Meat Quality explores the basis of meat quality long before it hits grocery store shelves. The book opens with a look at cellular muscle tissue development, metabolism and physiology. Subsequent chapters look at topics surrounding the development of tenderness, water–holding capacity, lipid oxidation and color in meat products. The final chapters discuss producing a good–tasting end product from preparing meat to preventing food–borne illness. Each chapter contains not only the theory behind that topic, but also detailed lab methodologies for measuring each meat quality trait.  The Science of Meat Quality is an essential resource and reference for animal scientists, meat scientists, food scientists, and food industry personnel.  Meat has been a long sought after source of nutrients in human diets. Its nutrient–dense composition of protein, fats, vitamins and minerals makes it an integral part to healthy and balanced diets.  As demand for meat continues to increase globally, a better understanding of efficiently producing quality meat products is becoming increasingly important.   The Science of Meat Quality provides comprehensive coverage of meat quality from the biological basis of muscle development to end–product–use topics such as preparation and sensory analysis. The Science of Meat Quality explores the basis of meat quality long before it hits grocery store shelves. The book opens with a look at cellular muscle tissue development, metabolism and physiology. Subsequent chapters look at topics surrounding the development of tenderness, water–holding capacity, lipid oxidation and color in meat products. The final chapters discuss producing a good–tasting end product from preparing meat to preventing food–borne illness. Each chapter contains not only the theory behind that topic, but also detailed lab methodologies for measuring each meat quality trait.  The Science of Meat Quality is an essential resource and reference for animal scientists, meat scientists, food scientists, and food industry personnel.  

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.