Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

THE SCIENCE OF GOOD COOKING Kitchen, Crosby

11-04-2015, 5:23
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 231 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 5169872620
Miejscowość Kalisz
Zostało sztuk: 10    Wyświetleń: 4   
Koniec: 11-04-2015, 5:27

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania

info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978[zasłonięte][zasłonięte]36159, 978[zasłonięte][zasłonięte]35125, 978[zasłonięte][zasłonięte]17907, 978[zasłonięte][zasłonięte]64173, 978[zasłonięte][zasłonięte]23656, 978-[zasłonięte][zasłonięte]36159, 978-[zasłonięte][zasłonięte]35125, 978-[zasłonięte][zasłonięte]17907, 978-[zasłonięte][zasłonięte]64173, 978-[zasłonięte][zasłonięte]23656
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

The Science of Good Cooking: Master 50 Simple Concepts to Enjoy a Lifetime of Success in the Kitchen (Cook's Illustrated Cookbooks)

PRODUCT DETAILS:
Author: America's Test Kitchen, Guy Crosby, Michael Newhouse
Language: English
Publisher: America's Test Kitchen
Publication Date: Oct 2012
Dimensions: 26.4 x 23.1 x 3.8 cm
Format: Hardcover
Pages: 486
Condition: NEW
Product_ID: 19CC615982

In this radical new approach to home cooking, we use science to explain what goes on in the kitchen. Unlike other food science books, we make a direct and practical connection between the science and the cooking. We divide the book into 50 core principles, support them through detailed yet friendly explanations, bring them alive with color illustrations and inventive experiments, and reinforce them through recipes that put the principle to work. At Cook's Illustrated, we've been asking why in the kitchen for over 20 years and often find our answers in science. We believe good science makes great food and that understanding basic science will make you a great cook.

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.


CULINARY REACTIONS: EVERYDAY CHEMISTRY OF COOKING

PRESSURE COOKER PERFECTION Editors Kitchen

THE COOK'S ILLUSTRATED COOKBOOK: 2000 RECIPES

COOKING FOR GEEKS Jeff Potter

THE BEST RECIPE

MCGEE ON FOOD AND COOKING Harold McGee