Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

The Science and Commerce of Whisky

22-08-2014, 12:44
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 238.99 zł     
Użytkownik linguashop_pl
numer aukcji: 4449434025
Miejscowość Gryfino
Zostało sztuk: 3    Wyświetleń: 6   
Koniec: 22-08-2014 12:51:20

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

The Science and Commerce of Whisky 238.99 zł

  • Typ Okładki: Książka w miękkiej oprawie
  • Wydawnictwo: Royal Society of Chemistry
  • Autor: Ian Buxton,Paul S. Hughes
  • Język książki: Angielski
  • Rozmiar: 22.8 x 16.1 x 1.7 cm
  • Ilość stron: 285
  • Date premiery: 2[zasłonięte]013-11

Opis:
Product Description Review "A very comprehensive book, researched and exciting to read." "The entire journey between barley and the final product is explained with a host of scientific details." "A clear and understandable explanation of the elements of marketing is also present in this book that I consider essential for a good understanding of the phenomenon whisk(ey." -- Jean-Marie Putz http://www.whisky-distilleries.info "This book is a fascinating and easily accessible study of what goes on "behind the scenes" at distilleries around the world." -- Jim Bulmer www.moippai.com About the Author Ian Buxton has worked in the whisky industry for more than 20 years as Marketing Director of a leading Scotch whisky brand, consultant, author and presenter. He has published a significant body of articles on whisky and contributed to several books on the subject. In 2006 he founded the World Whiskies Conference and he continues to act as a marketing consultant and adviser to several distillery clients. He is a Keeper of the Quaich and a Liveryman of the Worshipful Company of Distillers. Paul Hughes is the current director of the world-renowned International Centre for Brewing and Distilling, at Heriot-Watt University, Edinburgh, a post he has held for more than three years. Whilst Paul's background is predominantly in the brewing arena, he has quickly become an authority on the technical aspects of whisky production and assessment. Paul was chair of the organising committee for the Worldwide Distilled Spirits Conference, held in 2008. He is actively engaged with the spirits industry, and is supervising a number of industrially-sponsored research studentships in whisky and is also managing several contract research projects. Paul holds a BSc in chemistry and a PhD in organic chemistry both from Queen Mary University, London and an MBA from the University of Surrey. He also has the diploma in brewing awarded by the Institute of Brewing and Distilling.

Do każdego produktu dołączamy paragon, na życzenie faktura VAT.
Pozycja dostępna w magazynie zewnętrznym

Termin wysylki

od 8 do 14 dni roboczych

Zdjęcie poglądowe, okładki mogą się różnić.


Paczkomaty 9,99zł

Poczta paczka 17,99zł

Kurier 17,99zł

BZ WBK

18 1090 [zasłonięte] 1[zasłonięte]4920001 [zasłonięte] 008853


791-[zasłonięte]-434
791-[zasłonięte]-434
791-[zasłonięte]-434

Eldimar - Łukasz Martyniak

Ul. Iwaszkiewicza 4/2

74-101 Gryfino

PON - PTK 10:00 16:00

SOBOTA Wolne


[zasłonięte]24859
CHWILOWO BRAK
Zakupując książki na aukcji akceptujesz regulamin - całość dostępny na stronie O MNIE

Zobacz nasze pozostałe aukcje:

KomentarzePanelealle

Strona "o mnie"Wszystkie aukcje

panele ebay