Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

THE RESTAURANT START-UP GUIDE Rainsford, Bangs

11-03-2015, 4:07
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 129.15 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 5073793251
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 3   
Koniec: 11-03-2015 04:01:38

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>29071, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>41013, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>32694, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>12855, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>94876, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>29071, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>41013, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>32694, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>12855, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>94876

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

The Restaurant Start-up Guide: A 12 Month Plan for Successfully Starting a Restaurant

THE RESTAURANT START-UP GUIDE Rainsford, Bangs

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Peter Rainsford, David H. Bangs
Language: English
Publisher: Kaplan Trade
Publication Date: 9 Oct 2000
Dimensions: 1.4 x 21 x 26.7 cm
Format: Paperback
Pages: 224
Condition: NEW
Product_ID: 15741A1374

 

 

A 12 month plan for successfully starting a restaurant.The all new edition of ''The Restaurant Start Up Guide'' focuses on what to do and when to do it advice for preparing to open a restaurant. This preliminary planner is an indispensable resource for anyone who is thinking of opening a restaurant. Complete with resources, timelines, sample financials, facilities checklists, and more, the would be restaurateur can be up and running in 12 months.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 START AND RUN A RESTAURANT Carol Godsmark

 STARTING YOUR OWN RESTAURANT Sara Rizk

 SETTING THE TABLE Danny Meyer

 RESTAURANT FINANCIAL BASICS Schmidgall, Hayes

 STARTING AND RUNNING A RESTAURANT FOR DUMMIES