Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

THE PROFESSIONAL BAKESHOP Wayne Gisslen

18-02-2014, 1:26
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 737.10 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 3898020840
Miejscowość Kalisz
Zostało sztuk: 10    Wyświetleń: 3   
Koniec: 18-02-2014 01:27:20

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Rok wydania (xxxx): 2013
Kondycja: bez śladów używania
Język: angielski
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>54351, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>33840, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>30716, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>83141, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>32084, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>54351, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>33840, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>30716, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>83141, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>32084

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

The Professional Bakeshop

THE PROFESSIONAL BAKESHOP Wayne Gisslen

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Wayne Gisslen
Language: English
Publisher: John Wiley & Sons
Publication Date: 27 Sep 2013
Dimensions: 29 x 22.4 x 3.4 cm
Format: Hardcover
Pages: 576
Condition: NEW
Product_ID: 111DC14107

 

 

The most comprehensive guide on the market for aspiring or professional bakers and pastry chefs and serious home bakers This complete guide to the art and science of baking and pastry from Wayne Gisslen offers straightforward, practical guidance on the fundamentals of baking. Covering everything from how ingredients interact to mixing methods for doughs to step-by-step baking advice, this is an essential resource for professionals who want to brush up on technique as well as home bakers who want to take their hobby to a higher level. The book offers a complete guide to the basics of preparing breads, pastry doughs, cakes, creams, icings, and much more. Throughout, step-by-step photographs explain key techniques while luscious illustrations of finished items offer plating and decorating suggestions. Ideal for professionals and home bakers at almost any skill level, covering everything from the fundamentals of baking to the complexities of chocolate and sugarwork Features nearly 750 recipes and variations, many including both large and small batch measurements Written by Wayne Gisslen, bestselling author of Professional Cooking, Professional Baking, Essentials of Professional Cooking, and The Chef's Art and coauthor of Professional Garde Manger, all from Wiley

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 BREAD: A BAKER'S BOOK OF TECHNIQUES AND RECIPES

 PLATING FOR GOLD Tish Boyle

 SWEET STUDIO Darren Purchese

 SECRETS OF ECLAIRS Marianne Magnier-Moreno

 THE ART OF FRENCH PASTRY Pfeiffer, Shulman