Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

THE PIZZA BIBLE Tony Gemignani

10-04-2015, 23:17
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 183.75 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 5169529601
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 3   
Koniec: 10-04-2015 22:59:31

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>19525, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>09535, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>67137, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>77460, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>00386, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>19525, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>09535, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>67137, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>77460, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>00386

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

The Pizza Bible: Everything You Need to Know to Make Napoletano to New York Style, Deep Dish and Wood-Fired, Thin Crust, Stuffed Crust, Cornmeal Crust, and More

THE PIZZA BIBLE Tony Gemignani

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Tony Gemignani
Language: English
Publisher: Ten Speed Press
Publication Date: 24 Oct 2014
Dimensions: 21 x 15 x 2.2 cm
Format: Hardcover
Pages: 288
Condition: NEW
Product_ID: 16A[zasłonięte]77460

 

 

A comprehensive guide to making pizza, covering nine different regional styles--including standards like Neapolitan, Roman, and Chicago, as well as renowned pizza sub-specialties like St. Louis and Californian--from chef, 11-time world Pizza Champion Tony Gemignani. Everyone loves pizza! From fluffy Sicilian pan pizza to classic Neapolitan margherita with authentic charred edges, and from Chicago deep-dish to cracker-thin, the pizza spectrum is wide and wonderful, with something to suit every mood and occasion. And with so many fabulous types of pie, why commit to just one style? ''The Pizza Bible'' is a complete master class in making delicious, perfect, pizzeria-style pizza at home, with more than seventy-five recipes covering every style you know and love, as well as those you've yet to fall in love with. Pizzaiolo and eleven-time world pizza champion Tony Gemignani shares all his insider secrets for making amazing pizza inhome kitchens. With ''The Pizza Bible,'' you'll learn the ins and outs of starters, making dough, assembly, toppings, and baking, how to rig your home oven to make pizza like the pros, and all the tips and tricks that elevate home pizza-making into a craft.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 PIZZA Pete Evans

 PIZZA Alba Pezone

 WOOD-FIRED OVEN COOKBOOK Holly Jones, David Jones

 DUCK & WAFFLE: RECIPES AND STORIES Doherty

 THUG KITCHEN: EAT LIKE YOU GIVE A F**K Kitchen

 PIZZA PILGRIMS Thom Elliot, James Elliot