Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

THE PINK WHISK GUIDE TO CAKE MAKING Ruth Clemens

21-05-2014, 20:11
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 100.80 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 4173483893
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 5   
Koniec: 21-05-2014 18:54:18

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>94308, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>63031, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>33160, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>42860, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>24052, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>94308, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>63031, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>33160, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>42860, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>24052

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

The Pink Whisk Guide to Cake Making: Brilliant Baking Step-by-Step

THE PINK WHISK GUIDE TO CAKE MAKING Ruth Clemens

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Ruth Clemens
Language: English
Publisher: David & Charles
Publication Date: 26 April 2013
Dimensions: 1.3 x 22.9 x 22.9 cm
Format: Paperback
Pages: 128
Condition: NEW
Product_ID: 1446CAC11X

 

 

Ruth Clemens, finalist on The Great British Bake Off, shows, through clear step-by-step photography, how to bake successfully, whatever the occasion.
Divided into three technique sections: Creaming Methods, Whisked cakes and Melting Methods, you can learn how to bake impressive celebration centerpieces, party cakes, birthday treats or just feed your family a delicious dessert.
Each recipe is detailed with techniques, hints, timings, shortcuts and cheats, plus all the essential information needed to you to maximise your creativity, and prove that baking is achievable and fun.
Detailed step-by-step photography of nearly 30 mouth watering projects make every technique easy to follow, whether you are a baking expert or a complete novice, so really can achieve the beautiful finished product.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 BUSY GIRLS GUIDE TO CAKE DECORATING Ruth Clemens

 THE PINK WHISK GUIDE TO BREAD MAKING Ruth Clemens

 THE CLANDESTINE CAKE CLUB COOKBOOK Lynn Hill

 VINTAGE CAKES Jane Brocket

 JOHN WHAITE BAKES John Whaite

 SAY IT WITH CAKE Edd Kimber