Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

The Perfect Scoop: Ice Creams, Sorbets, Granitas a

06-02-2014, 3:05
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 132.99 zł     
Użytkownik martinigryf
numer aukcji: 3862507271
Miejscowość Gryfino
Zostało sztuk: 3    Wyświetleń: 1   
Koniec: 06-02-2014 03:11:51

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

The Perfect Scoop: Ice Creams, Sorbets, Granitas and Sweet Accompaniments 132.99 zł

OPIS:

Okładka twarda: 246 stron
Wydawca: Jacqui Small LLP (25 maj 2011)
Język wydania: English
Wymiary: 3 x 19 x 26.3 cm
Autor/Producent: David Lebovitz



Ripe, seasonal fruits, fragrant vanilla, toasted nuts and spices… Every luscious flavour imaginable is grist for the chill in The Perfect Scoop, pastry chef David Lebovitz’s gorgeous guide to the pleasures of homemade ice creams, sorbets, granitas and more.

Chocolate or strawberry sorbet? Orange popscicle or rum and raisin ice cream? Mojito granita or sweet potato ice cream with maple glazed pecans? This collection of frozen treats ranges from the classic and the comforting to the cutting edge. All come with an emphasis on intense and sophisticated flavours, and are served with a bountiful helping of the author’s expert techniques.

As well as easy-to-follow recipes for a dazzling range of ice creams, sorbets and granitas, The Perfect Scoop features irresistible toppings and sauces –from classic hot fudge to exotic candied red beans and cajeta (a Mexican form of caramel)– and mouth-watering mix-ins, such as chocolate chip cookie dough, buttercrunch toffee and honey-sesame brittle. The author blurs the line between sweet and savoury, recommending ice creams made of intriguing ingredients like parsley, basil, black pepper or avocado, and offers an array of innovative serving suggestions.

With an essential equipment overview, advice on what to look for when purchasing ingredients specifically for use in frozen desserts, and expert technical advice, this oh-so-cool book contains all the info you’ll ever need on how to create the perfect scoop.



Do każdej wysylki dołączamy paragon, na życzenie faktura VAT.

Produkt dostępny w magazynie zewnętrznym


Termin wysylki

od 7 do 12 dni roboczych

Zdjęcie poglądowe, okładki mogą się różnić.





Poczta polecony 9,99zł

Paczkomaty 9,99zł

Kurier 19,99zł

BZ WBK

18 1090 [zasłonięte] 1[zasłonięte]4920001 [zasłonięte] 008853


791-[zasłonięte]-434
791-[zasłonięte]-434
791-[zasłonięte]-434

Eldimar

Łukasz Martyniak

Ul. Iwaszkiewicza 4/2

74-101 Gryfino

PON - PTK 10:00 16:00

SOBOTA Wolne


[zasłonięte]24859
CHWILOWO BRAK
Zakupując nasze produkty na aukcji akceptujesz regulamin - całość dostępny na stronie O MNIE

Zobacz nasze pozostałe aukcje: Panelealle

Komentarze

Strona "o mnie"Wszystkie aukcje

Panelealle galeria aukcji