Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

The New Cider Maker's Handbook: A Comprehensive Gu

06-02-2014, 3:19
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 189.99 zł     
Użytkownik martinigryf
numer aukcji: 3862509599
Miejscowość Gryfino
Zostało sztuk: 3    Wyświetleń: 2   
Koniec: 06-02-2014 03:26:04

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

The New Cider Maker's Handbook: A Comprehensive Guide for Craft Producers 189.99 zł

OPIS:

Okładka twarda: 352 stron
Wydawca: Chelsea Green Publishing Company (6 listopad 2013)
Język wydania: English
Wymiary: 25.7 x 20.3 x 0.8 cm
Autor/Producent: Claude Jolicoeur



All around the world, the public s taste for fermented cider has been growing more rapidly than at any time in the past 150 years. At its best, cider is a pure, healthy beverage that reflects both the skill of the cider maker and the quality of the fruit that s used to make it. And with the growing interest in locally grown and artisan foods, many new cideries are springing up all over often started up by passionate amateurs who want to take their craft cider to the next level as small-scale craft producers. To make the very best cider whether for yourself, your family and friends, or for market you first need a deep understanding of the processes involved, and the art and science behind them. Fortunately, The New Cider Maker s Handbook is here to help. Author Claude Jolicoeur is a well-known and award-winning amateur cider maker with an inquiring, scientific mind. His book combines the best of traditional knowledge and techniques with the best modern practices to provide today s enthusiasts all they need to produce high-quality ciders. From deep, comprehensive information on all aspects of fermentation to advice on the best apples to grow or source for cider to instructions on how to build your own grater mill or cider press & mash; the author s experience and enthusiasm shine through. Novices will appreciate the overview of the cider-making process that s presented in Part I. But as they develop their skills and confidence, the more in-depth and technical parts of the book will serve as an invaluable reference that will be consulted again and again.


Do każdej wysylki dołączamy paragon, na życzenie faktura VAT.

Produkt dostępny w magazynie zewnętrznym


Termin wysylki

od 7 do 12 dni roboczych

Zdjęcie poglądowe, okładki mogą się różnić.





Poczta polecony 9,99zł

Paczkomaty 9,99zł

Kurier 19,99zł

BZ WBK

18 1090 [zasłonięte] 1[zasłonięte]4920001 [zasłonięte] 008853


791-[zasłonięte]-434
791-[zasłonięte]-434
791-[zasłonięte]-434

Eldimar

Łukasz Martyniak

Ul. Iwaszkiewicza 4/2

74-101 Gryfino

PON - PTK 10:00 16:00

SOBOTA Wolne


[zasłonięte]24859
CHWILOWO BRAK
Zakupując nasze produkty na aukcji akceptujesz regulamin - całość dostępny na stronie O MNIE

Zobacz nasze pozostałe aukcje: Panelealle

Komentarze

Strona "o mnie"Wszystkie aukcje

Panelealle galeria aukcji