|
TEL: 607-[zasłonięte]-671 GG: [zasłonięte]16851 EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl |
|
Kupując kilka książek za
wysyłkę płacisz tylko
raz!
Do realizacji zamówienia
przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub
wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy
w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej
realizacji. Wystawiamy faktury
VAT.
|
| |
|
The Moroccan
Cookbook |
PRODUCT
DETAILS: Author: Irene F.
Day, Jeffrey Schrier Language: English Publisher: Pelican Publishing
Co Publication Date: 1 Sep
1999 Dimensions: 14 x 1.3
x 21 cm Format: Paperback Pages: 153 Condition: NEW Product_ID: 156[zasłonięte]7004
|
This ample sample includes couscous, frackh (baked
beans), hareera (a rich, thick soup), and ulk'tban
(shish kebob). Even amateur chefs will enjoy using this
clear, simple collection of recipes to make these-and
many more-classic Moroccan dishes. No special pots or
utensils are required. Merely calling these delectable
delights ''tried and true'' would be an understatement.
Recipes from ''The Moroccan Cookbook'' have been
excerpted in newspapers throughout the world. One essay
on the land and people of Morocco and another on a
master Moroccan cook complete this cookery book and
create just the right inspiration for sampling this
fine, appetising collection of Moroccan cooking. |
|
Książki
wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.
|