Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

THE MILE END COOKBOOK Bernamoff

11-02-2015, 0:43
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 191.10 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 4985198445
Miejscowość Kalisz
Zostało sztuk: 10    Wyświetleń: 2   
Koniec: 11-02-2015 00:45:21

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>43253, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>79544, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>92750, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>20517, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>26030, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>43253, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>79544, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>92750, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>20517, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>26030

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

The Mile End Cookbook: Redefining Jewish Comfort Food from Hash to Hamantaschen

THE MILE END COOKBOOK Bernamoff

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Noah Bernamoff, Rae Bernamoff
Language: English
Publisher: Clarkson Potter
Publication Date: 4 Sep 2012
Dimensions: 20.3 x 3.4 x 25.4 cm
Format: Hardcover
Pages: 224
Condition: NEW
Product_ID: ACA795448X

 

 

WHEN NOAH AND RAE BERNAMOFF OPENED MILE END, their tiny Brooklyn restaurant, they had a mission: to share the classic Jewish comfort food of their childhood. Using their grandmothers' recipes as a starting point, Noah and Rae updated traditional dishes and elevated them with fresh ingredients and from-scratch cooking techniques. ''The Mile End Cookbook'' celebrates the craft of new Jewish cooking with more than 100 soul-satisfying recipes and gorgeous photographs. Throughout, the Bernamoffs share warm memories of cooking with their families and the traditions and holidays that inspire recipes like blintzes with seasonal fruit compote; chicken salad whose secret ingredient is fresh gribenes; veal schnitzel kicked up with pickled green tomatoes and preserved lemons; tsimis that's never mushy; and cinnamon buns made with challah dough. Noah and Rae also celebrate homemade delicatessen staples and share their recipes and methods for pickling, preserving, and smoking just about anything. For every occasion, mood, and meal, these are recipes that any home cook can make, including: SMOKED AND CURED MEAT AND FISH: brisket, salami, turkey, lamb bacon, lox, mackerel PICKLES, GARNISHES, FILLINGS, AND CONDIMENTS: sour pickles, pickled fennel, horseradish cream, chicken confit, sauerkraut, and soup mandel SUMPTUOUS SWEETS AND BREADS: rugelach, jelly-filled doughnuts, flourless chocolate cake, honey cake, cheesecake, challah, rye ALL THE CLASSICS: the ultimate chicken soup, gefilte fish, corned beef sandwich, latkes, knishes With tips and lore from Jewish and culinary mavens, such as Joan Nathan and Niki Russ Federman of Russ & Daughters, plus holiday menus, Jewish cooking has never been so inspiring.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 PICKLES, PIGS & WHISKEY John Currance

 NEW YORK CULT RECIPES Marc Grossman

 A CHANGE OF APPETITE Diana Henry

 PERSIANA: RECIPES FROM THE MIDDLE EAST AND BEYOND

 PLENTY MORE Yotam Ottolenghi

 FLOUR: A BAKER'S COLLECTION OF SPECTACULAR RECIPES