|
TEL: 607-[zasłonięte]-671 GG: [zasłonięte]16851 EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl |
|
Kupując kilka książek za
wysyłkę płacisz tylko
raz!
Do realizacji zamówienia
przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub
wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy
w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej
realizacji. Wystawiamy faktury
VAT.
|
| |
|
The Lost Art of
Baking with Yeast & Pastries: Delicious Hungarian
Cakes |
PRODUCT
DETAILS: Author: Baba
Schwartz Language: English Publisher: ReadHowYouWant Publication Date:
13 Jun 2012 Dimensions:
17.8 x 0.7 x 25.4
cm Format: Paperback Pages: 132 Condition: NEW Product_ID: 145D7C1359
|
Baking with yeast is becoming a lost art. Many cooks
would love to utilise the incredible properties of
yeast, but lack a guide to inform and inspire them. The
Lost Art of Baking with Yeast shows how simple baking
with yeast can be, and how irresistible the results. The
book includes recipes for cakes, slices, pastries, buns
...and Baba's famous golden dumpling cake. Baba Schwartz
introduces the principles of yeast baking and gives
handy hints for kneading and proving dough to
perfection. These recipes, with their distinctive
Hungarian flavour, will delight your family and friends.
If you love baking, you will love discovering these
recipes, some unique and some classic. |
|
Książki
wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.
|