Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

THE LITTLE BOOK OF CHEFS' TIPS Richard Maggs

13-02-2014, 2:36
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 43.05 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 3882691246
Miejscowość Kalisz
Zostało sztuk: 10    Wyświetleń: 4   
Koniec: 13-02-2014 02:38:33

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Rok wydania (xxxx): 2006
Kondycja: bez śladów używania
Język: angielski
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>45733, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>49464, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>74540, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>29698, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>51760, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>45733, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>49464, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>74540, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>29698, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>51760

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

The Little Book of Chefs' Tips (Little Books of Tips)

THE LITTLE BOOK OF CHEFS' TIPS Richard Maggs

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Richard Maggs
Language: English
Publisher: Absolute Press
Publication Date: 11 May 2006
Dimensions: 10.2 x 1 x 12.5 cm
Format: Paperback
Pages: 112
Condition: NEW
Product_ID: 19A457C38X

 

 

Fifty brilliant tips from an experienced chef and caterer that will help even the most ham-fisted amateur cook transform they way they create meals. How to chop onions with the minimum of fuss and maximum effect; how to cook the perfect roast chicken; why sauces thicken. The kitchen will never be the same again!

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 THE LITTLE BOOK OF CHEESE TIPS Andrew Langley

 THE LITTLE BOOK OF TEA TIPS Andrew Langley

 THE LITTLE BOOK OF COFFEE TIPS Andrew Langley

 THE LITTLE BOOK OF HERB TIPS William Fortt

 THE LITTLE BOOK OF SPICE TIPS Andrew Langley

 THE LITTLE BOOK OF CURRY TIPS Andrew Langley