Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

THE KIMCHI COOKBOOK Lauryn Chun

23-06-2014, 1:29
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 160.65 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 4270155623
Miejscowość Kalisz
Zostało sztuk: 10    Wyświetleń: 9   
Koniec: 23-06-2014 01:29:44

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>77433, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>87968, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>13506, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>36595, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>75392, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>77433, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>87968, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>13506, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>36595, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>75392

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

The Kimchi Cookbook: 60 Traditional and Modern Ways to Make and Eat Kimchi

THE KIMCHI COOKBOOK Lauryn Chun

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Lauryn Chun
Language: English
Publisher: Ten Speed Press
Publication Date: 27 Nov 2012
Dimensions: 1.6 x 19.3 x 23.1 cm
Format: Hardcover
Pages: 160
Condition: NEW
Product_ID: 16A774C353

 

 


Based on Korea's legendary condiment, Mother-in-Law’s Kimchi is taking America by storm with its vibrant, versatile balance of flavor and just the right amount of spice. Making kimchi is the next frontier for anyone who enjoys DIY food projects, and homemade kimchi is a must-have for connoisseurs of the beloved Korean pickle.
 
Following traditional kimchi-making seasons and focusing on produce at its peak, this bold, colorful cookbook walks you step by step through how to make both robust and lighter kimchi. Lauryn Chun explores a wide variety of flavors and techniques for creating this live-culture food, from long-fermented classic winter kimchi intended to spice up bleak months to easy-to-make summer kimchi that highlights the freshness of produce and is ready to eat in just minutes.
 
Once you have made your own kimchi, using everything from tender and delicate young napa cabbage to stuffed eggplant, you can then use it as a star ingredient in Chun’s inventive recipes for cooking with kimchi. From favorites such as Pan-Fried Kimchi Dumplings and Kimchi Fried Rice to modern dishes like Kimchi Risotto, Skirt Steak Ssam with Kimchi Puree Chimichurri, Kimchi Oven-Baked Baby Back Ribs, and even a Kimchi Grapefruit Margarita, Chun showcases the incredible range of flavor kimchi adds to any plate.
 
With sixty recipes and beautiful photographs that will have you hooked on kimchi's unique crunch and heat, The Kimchi Cookbook takes the champagne of pickles to new heights.
 

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 EVERY GRAIN OF RICE Fuchsia Dunlop

 JOY OF PICKLING - REVISED Linda, Ziedrich

 SMOKE AND PICKLES Edward Lee

 THE ART OF FERMENTATION Sandor Ellix Katz

 LUCKY PEACH, ISSUE 6 David Chang, Peter Meehan

 LUCKY PEACH, ISSUE 7 David Chang, Peter Meehan