Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

THE ITALIAN BAKER, REVISED Carol Field

11-04-2015, 3:32
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 278.25 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 5169808488
Miejscowość Kalisz
Zostało sztuk: 10    Wyświetleń: 3   
Koniec: 11-04-2015 03:37:12

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>77410, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>62987, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>51392, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>62305, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>86626, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>77410, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>62987, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>51392, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>62305, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>86626

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

The Italian Baker, Revised: The Classic Tastes of the Italian Countryside--Its Breads, Pizza, Focaccia, Cakes, Pastries, and Cookies

THE ITALIAN BAKER, REVISED Carol Field

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Carol Field
Language: English
Publisher: Ten Speed Press
Publication Date: 15 Dec 2011
Dimensions: 18.7 x 4.2 x 23.5 cm
Format: Hardcover
Pages: 448
Condition: NEW
Product_ID: 16A[zasłonięte]77410

 

 

ho can resist bruschetta rubbed with garlic and drizzled with olive oil, almond-studded biscotti dipped in coffee or wine, and, of course, a thin-crusted pizza with fresh, sweet tomatoes and tangy mozzarella? These Italian classics that Americans know and love are just the beginning; there are a wealth of other equally delicious breads and sweets waiting to be discovered. In this groundbreaking classic--now thoroughly updated for today's modern kitchen--Carol Field introduces artisanal doughs and techniques used by generations of Italian bakers. Every city and hill town has its own unique baking traditions, and Field spent more than two years traversing Italy to capture the regional and local specialties, adapting them through rigorous testing in her own kitchen. Field's authentic recipes are a revelation for anyone seeking the true Italian experience. Here's a chance to make golden "Altamura" bread from Puglia, chewy porous loaves from Como, rosemary bread sprinkled with coarse sea salt, dark ryes from the north, simple breads studded with toasted walnuts, succulent fig bread, and Sicilian loaves topped with sesame seeds." ""The Italian Baker" is the only comprehensive book, in English or Italian, to cover the entire range of Italian baking, from breadsticks and "cornetti" to focaccia, tarts, cakes, and pastries. There is even a chapter on using leftover bread--with recipes ranging from hearty Tuscan bread soup to a cinnamon and lemon-scented bread pudding. Winner of the International Association of Culinary Professionals Award for best baking book, "The Italian Baker" was also named to the James Beard Baker's Dozen list of thirteen indispensable baking books of all time. It has inspired countless professionals and home cooks alike. This latest edition, updated for a new generation of home bakers, has added four-color photography throughout, plus new recipes, ingredients and equipment sections, source guides, and weights. One of the most revered baking books of all time, "The Italian Baker" is a landmark work that continues to be a must for every serious baker

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 TARTINE BOOK NO. 3 Chad Robertson

 THE FUNDAMENTAL TECHNIQUES OF CLASSIC BREAD BAKING

 PETER REINHART'S ARTISAN BREADS FAST Reinhart

 THE BREAD BAKER'S APPRENTICE Peter Reinhart

 FLOUR WATER SALT YEAST Ken Forkish

 TARTINE BREAD Chad Robertson, Elizabeth Prueitt