Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

THE ITALIAN BAKER, REVISED Carol Field

28-04-2014, 18:14
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 137.92 zł     
Użytkownik Big10-pl
numer aukcji: 4105880538
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 2   
Koniec: 28-04-2014 17:29:48

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

O NAS

GWARANCJA BEZPIECZEŃSTWA ZAKUPÓW

PROWADZONE PRZEZ NAS AUKCJE

OBJĘTE SĄ GWARANCJĄ

BEZPIECZEŃSTWA

ALLEGRO

W ramach tego programu Serwis Allegro gwarantuje Państwu

zwrot gotówki za zakupiony przedmiot wraz z kosztami przesyłki do kwoty 10 000 zł.

MOŻLIWOŚĆ ZWROTU TOWARÓW

Towary zakupione na naszych aukcjach mogą zostać zwrócone w terminie 10 dni od daty zakupu. Zgodnie z obowiązującym prawem. Szczegółowe zasady oraz wyjątki wskazane zostały w regulaminie naszych aukcji znajdującym się na stronach "O mnie"

PRZESYŁKI UBEZPIECZONE

Wszystkie nasze przesyłki kurierskie są ubezpieczone- oznacza to, że w wypadku uszkodzenia przesyłki lub jej zawartości otrzymacie Państwo zwrot gotówki za uszkodzony towar. Warunkiem jest wypełnienie formularza reklamacyjnego w obecności doręczyciela. ( Formularz taki każdy kurier posiada przy sobie)

JEDNA OPŁATA ZA PRZESYŁKĘ

W wypadku przesyłki kurierskiej (wpłata na konto lub PayU) przedmioty wylicytowane przez Państwa na naszych pozostałych aukcjach zostaną przesłane wraz z przedmiotem wylicytowanym na tej aukcji bez dodatkowych kosztów przesyłki Warunkiem jest wpisanie przedmiotów, które mają zostać wysłane wspólną przesyłką do formularza płatności aukcji.

REGULAMIN

Dokonanie zakupu na naszych aukcjach jest jednoznaczne z akceptacją regulaminu naszego sklepu znajdującego się na stronie "O mnie".

KONTAKT

 

THE ITALIAN BAKER, REVISED Carol Field

136.20 zł

 

THE ITALIAN BAKER, REVISED Carol Field

 

Title: The Italian Baker, Revised
Author: Carol Field
Binding: Hardcover
Language: English
Publisher: Ten Speed Press
Published: November 2011
Dimensions: 18.7 x 4.2 x 23.5 cm
Pages: 448


160[zasłonięte]1067

999[zasłonięte][zasłonięte]77410

 

 

ho can resist bruschetta rubbed with garlic and drizzled with olive oil, almond-studded biscotti dipped in coffee or wine, and, of course, a thin-crusted pizza with fresh, sweet tomatoes and tangy mozzarella? These Italian classics that Americans know and love are just the beginning; there are a wealth of other equally delicious breads and sweets waiting to be discovered. In this groundbreaking classic--now thoroughly updated for today's modern kitchen--Carol Field introduces artisanal doughs and techniques used by generations of Italian bakers. Every city and hill town has its own unique baking traditions, and Field spent more than two years traversing Italy to capture the regional and local specialties, adapting them through rigorous testing in her own kitchen. Field's authentic recipes are a revelation for anyone seeking the true Italian experience. Here's a chance to make golden "Altamura" bread from Puglia, chewy porous loaves from Como, rosemary bread sprinkled with coarse sea salt, dark ryes from the north, simple breads studded with toasted walnuts, succulent fig bread, and Sicilian loaves topped with sesame seeds." ""The Italian Baker" is the only comprehensive book, in English or Italian, to cover the entire range of Italian baking, from breadsticks and "cornetti" to focaccia, tarts, cakes, and pastries. There is even a chapter on using leftover bread--with recipes ranging from hearty Tuscan bread soup to a cinnamon and lemon-scented bread pudding. Winner of the International Association of Culinary Professionals Award for best baking book, "The Italian Baker" was also named to the James Beard Baker's Dozen list of thirteen indispensable baking books of all time. It has inspired countless professionals and home cooks alike. This latest edition, updated for a new generation of home bakers, has added four-color photography throughout, plus new recipes, ingredients and equipment sections, source guides, and weights. One of the most revered baking books of all time, "The Italian Baker" is a landmark work that continues to be a must for every serious baker

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

tel: 793[zasłonięte]468

email: [zasłonięte]@sconsulting.pl

PŁATNOŚCI

Dla Państwa wygody polecamy płatności


DOSTAWA

 

Wysyłka towaru nastąpi w terminie od 5-7 DNI ROBOCZYCH.

 

Nie ma możliwości, wcześniej realizacji wysyłek.

Kupując kilka książek za przesyłkę

kurierską płacisz tylko raz

Jeśli nie mamy poszukiwanej przez Ciebie książki napisz lub zadzwoń znajdziemy ją
i zamówimy dla Ciebie

 

 

DOWÓD ZAKUPU

Do każdego zakupu dołączamy:

Paragon

lub

fakturę VAT