Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

THE ICE CREAMERY COOKBOOK Kaldunski, Kunkel

29-06-2015, 4:25
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 152.25 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 5405707469
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 2   
Koniec: 29-06-2015 04:28:48

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>71152, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>42551, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>67574, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>62868, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>84472, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>71152, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>42551, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>67574, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>62868, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>84472

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

The Ice Creamery Cookbook

THE ICE CREAMERY COOKBOOK Kaldunski, Kunkel

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Shelly Kaldunski, Erin Kunkel
Language: English
Publisher: Weldon Owen
Publication Date: 1 July 2014
Dimensions: 23.6 x 21.6 x 1.8 cm
Format: Hardcover
Pages: 111
Condition: NEW
Product_ID: 1616BD6849

 

 

''The Ice Creamery Cookbook'' features more than 40 tempting recipes for a wide range of frozen desserts from the traditional to the unexpected. With tips for using either homemade or store-bought ingredients to personalize your desserts; delicious sauces, cones, and toppings; creative serving options; and inspired mix-and-match suggestions; the possibilities are endless. Served in a bowl or cone, sandwiched between two cookies, or whirled into a refreshing shake, homemade ice cream, gelato, frozen yogurt, sorbet, granita, and others are always welcome treats. The recipes inside will please ice cream-lovers of all ages. The first chapter covers the basics: tempting recipes for homespun delights. The next chapter offers easy recipes for homemade accompaniments, such as cones, cookies, sauces, and toppings to enhance your chilly treats. The book concludes with a tempting selection of composed desserts, from soda fountain-style milkshakes to crowd-pleasing ice cream sandwiches, to kid-friendly sundaes using the recipes from the earlier chapters or, for the busy cook, purchased components from the store. With this beautifully photographed book as your inspiration, you can make frozen confections that will have everyone screaming for more! Sample TOC Basics Old-fashioned Ice Creams Authentic Gelatos Creamy frozen yogurts Fruity sorbets Icy Granitas Embellishments Crisp cones Cookies & brownies Gooey sauces Tempting fruit toppings & fluffs Nutty treats Sugared zests & petals Frozen concoctions Sundaes & splits Cones & cookie bowls Ice cream sandwiches & cookie pops Old-fashioned milkshakes & malts Semifreddos and frozen souffles Ice cream bar with mix-ins

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 AMPLE HILLS CREAMERY Brian Smith

 RUBY VIOLET'S ICE CREAM DREAMS Julie Fisher

 TOP WITH CINNAMON Izy Hossack

 GAIL'S ARTISAN BAKERY COOKBOOK Levy, Mejia

 PATISSERIE MAISON Richard Bertinet

 ALL THINGS SWEET Rachel Allen