|
TEL: 607-[zasłonięte]-671 GG: [zasłonięte]16851 EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl |
|
Kupując kilka książek za
wysyłkę płacisz tylko
raz!
Do realizacji zamówienia
przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub
wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy
w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej
realizacji. Wystawiamy faktury
VAT.
|
| |
|
The HP Sauce
Cookbook |
PRODUCT
DETAILS: Author: Paul
Hartley Language: English Publisher: Absolute Press Publication Date:
1 Sep 2008 Dimensions:
20 x 19.6 x 2 cm Format:
Hardcover Pages: 80 Condition: NEW Product_ID: 19A457C86X
|
A saucy collection of 40 recipes, from the
bestselling author who has ingeniously challenged our
thinking regarding the limitations of some of our
best-loved patnry icons. He has found a world that goes
way beyond the mere spreading onto toast, or squeezing
into sandwiches--for Marmite, Colman's Mustard,
Worcestershire Sauce, Heinz Tomato Ketchup, Lyle's
Golden Syrup--and now HP Sauce. So here are casseroles
with clout, suprisingly rich gravies, a brown Bloody
Mary and meat marinading ideas galore--these are recipes
we all want to cook, created in surprisingly easy and
tasty new ways. The book is beautifully packaged with
fun fillings of history and lore and stunning archive
imagery from over 100 years of the popular brown
sauce. |
|
Książki
wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.
|