Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

THE FUNDAMENTAL TECHNIQUES OF CLASSIC PASTRY ARTS

18-02-2014, 5:29
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 166.95 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 3898110916
Miejscowość Kalisz
Zostało sztuk: 10    Wyświetleń: 8   
Koniec: 18-02-2014 05:37:14

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Rok wydania (xxxx): 2009
Kondycja: bez śladów używania
Język: angielski
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>18691, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>24710, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>37146, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>75159, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>47980, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>18691, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>24710, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>37146, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>75159, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>47980

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

The Fundamental Techniques of Classic Pastry Arts

THE FUNDAMENTAL TECHNIQUES OF CLASSIC PASTRY ARTS

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: French Culinary Institute, Judith Choate
Language: English
Publisher: Stewart, Tabori & Chang Inc
Publication Date: 5 Nov 2009
Dimensions: 25.4 x 4.7 x 22.9 cm
Format: Hardcover
Pages: 496
Condition: NEW
Product_ID: 15D479D033

 

 

An indispensable addition to any serious home baker's library, "The Fundamental Techniques of Classic Pastry Arts" covers the many skills an aspiring pastry chef must master. Based on the internationally lauded curriculum developed by master patissier Jacques Torres for New York's French Culinary Institute, the book presents chapters on every classic category of confection: tarts, cream puffs, puff pastry, creams and custards, breads and pastries, cakes and petits fours. Its each chapter begins with an overview of the required techniques, followed by dozens of recipes - many the original creations of distinguished FCI graduates. Distilling ten years of trial and error in teaching students, "The Fundamental Techniques of Classic Pastry Arts" is a comprehensive reference with hundreds of colour photographs, a wealth of insider tips and highly detailed information on tools and ingredients - quite simply the most valuable baking book you can own.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 LE CORDON BLEU PATISSERIE FOUNDATIONS

 THE FUNDAMENTAL TECHNIQUES OF CLASSIC BREAD BAKING

 COUTURE CHOCOLATE: A MASTERCLASS IN CHOCOLATE

 INDULGE: 100 PERFECT DESSERTS Claire Clark

 THE PROFESSIONAL PASTRY CHEF Bo Friberg