Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

THE FUNDAMENTAL TECHNIQUES OF CLASSIC BREAD BAKING

11-03-2015, 19:01
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 231 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 5076356487
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 5   
Koniec: 11-03-2015 18:36:47

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>92904, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>97374, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>47993, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>34261, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>99592, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>92904, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>97374, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>47993, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>34261, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>99592

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

The Fundamental Techniques of Classic Bread Baking

THE FUNDAMENTAL TECHNIQUES OF CLASSIC BREAD BAKING

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Matthew Septimus
Language: English
Publisher: Stewart, Tabori & Chang
Publication Date: 1 Dec 2011
Dimensions: 25.4 x 3.6 x 22.9 cm
Format: Hardcover
Pages: 352
Condition: NEW
Product_ID: 15D479934X

 

 

''The Fundamental Techniques of Classic Bread Baking'' is based on the course in international bread baking as taught at the world-renowned French Culinary Institute at the International Culinary Centre in New York City. This acclaimed program was originally created by Dan Leader (''Bread Alone'') and has been refined over the past 12 years by some of the world's greatest artisanal bread bakers (including master bakers who went on to become head bakers at Bouley Bakery in NYC and Bouchon Bakery in Napa Valley). The program is currently taught by a distinguished gathering of professional bread bakers from around the world, including Roger Gural, who was chosen this year by Daniel Boulud and Thomas Keller to represent the US in the Mondial du Pain competition in Lyons, France. The book, containing many of the proven recipes of the current course, will serve not only as a test reference in the classroom, but as a guide for professionals, amateur chefs, and home cooks desiring a total immersion in the art of bread baking. The book covers bread from around the world, including French, Italian, German and Middle European, and Gluten-Free bread.Chapters include 'Bread-Making Terms and Techniques', 'Bread Dough Mixing, Shaping, Proofing, and Baking', 'The 14 Steps of Bread making', and more. ''The Fundamental Techniques of Classic Bread Baking'' is an essential item in every home cook's library.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 BREAD: A BAKER'S BOOK OF TECHNIQUES AND RECIPES

 TARTINE BOOK NO. 3 Chad Robertson

 THE BREAD BAKER'S APPRENTICE Peter Reinhart

 THE ITALIAN BAKER, REVISED Carol Field

 FLOUR WATER SALT YEAST Ken Forkish

 HOW TO MAKE BREAD Emmanuel Hadjiandreou