Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

The Food Service Professionals Guide to Controllin

20-01-2014, 19:43
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 124.21 zł     
Użytkownik marek77_2007
numer aukcji: 3817933555
Miejscowość Londyn
Zostało sztuk: 10    Wyświetleń: 6   
Koniec: 20-01-2014 04:37:39

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

-architecture & design

-art

-arts & crafts

-biography & memories

-business , finance & law

-children & youth

-combat sports & self-defence 

-computing & internet

-crime , thrillers & mystery

-earth & space

-fiction

-fashion & style

-food & drink

-games 

-graphic novels

-health & beauty

-history &

archeology

-horror

-home & garden

-learning foreign languages

-lego

-medicine & psychology

-mind, body & spirit

-music

-personal development

-photography

-science

-science fiction , fantasy

-society, politics & philosophy

-sport

-tattoos & body

- technology

-transport

-travel &holiday guides-

-tv,cinema,theatre & drama

-veterinary

-other books

 

CALENDARS & OTHERS

MOLESKINE

kontakt

Telefon: 606[zasłonięte]623

+440[zasłonięte][zasłonięte]84304
lub

[zasłonięte]@hotmail.com

 

regulamin aukcji na stronie

„o mnie”

 

rachunek bankowy (ING)

691[zasłonięte]108310[zasłonięte]02317[zasłonięte]805

MOJE KOMENTARZE

INNE MOJE AUKCJE

DODAJ MNIE DO ULUBIONYCH

STRONA "O MNIE"

.

.

KOSZTY DOSTAWY

e-przesyłka

4,90zł

Przesyłka biznesowa (przedpłata) - 8zł

Przesyłka biznesowa (pobranie) - 12 zł

Kurier (przedpłata)-12,90zł 

Kurier (pobranie)-16,90zł

 

 

przesyłka biznesowa-

dostarczana w ciągu 1-2dni roboczych przez kuriera Poczty Polskiej lub listonosza

Koszt dostawy jest zawsze stały,bez względu na ilość książek w przesyłce.

 

Na życzenie wystawiamy fakturę Vat

 

 

 

The Food Service Professionals Guide to Controlling Liquor, Wine and Beverage Costs (Food Service Professionals Guide to)


The Food Service Professionals Guide to Controlling Liquor, Wine and Beverage Costs (Food Service Professionals Guide to)


    Autor: Elizabeth Godsmark
    Wydawnictwo: Atlantic Publishing Co
    Data wydania: 25 Jan 2007
    Ilość stron: 144
    Wymiary książki: 1.3 x 14 x 21 cm
    Rodzaj okładki: Paperback
    ISBN-13: 978-[zasłonięte][zasłonięte]06271
978-[zasłonięte][zasłonięte]06271A
The books in this series from the editors of the Food Service Professional are the best and most comprehensive books for serious food service operators available today. These step-by-step guides on a specific management subject range from finding a great site for your new restaurant to how to train your wait staff and literally everything in between. They are easy and fast -to-read, easy to understand and will take the mystery out of the subject. The information is "boiled down" to the essence. They are filled to the brim with up-to-date and pertinent information. The books cover all the bases, providing clear explanations and helpful, specific information. All titles in the series include the phone numbers and web sites of all companies discussed. What you wont find are wordy explanations, tales of how someone did it better, or a scholarly lecture on the "theory". Every paragraph in each of the books is comprehensive, well researched, engrossing, and just plain fun-to-read, yet are packed with interesting ideas.
 

 

 

WSZYSTKIE SPRZEDAWANE PRZEDMIOTY SĄ NOWE,WYDANE W JĘZYKU ANGIELSKIM KAŻDORAZOWO WYSYŁANE PRZESYŁKĄ UBEZPIECZONĄ.

 

WYSYŁKA Z POLSKI MA MIEJSCE NAJCZĘCIEJ W CIĄGU 5-7 DNI ROBOCZYCH