Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

THE FOOD AND COOKING OF SICILY Valentina Harris

21-06-2014, 2:54
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 114.45 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 4263863345
Miejscowość Kalisz
Zostało sztuk: 10    Wyświetleń: 6   
Koniec: 21-06-2014 02:58:24

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>60722, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>31418, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>97020, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>09708, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>60138, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>60722, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>31418, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>97020, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>09708, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>60138

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

The Food and Cooking of Sicily: 65 Classic Dishes from Sicily, Calabria, Basilicata and Puglia

THE FOOD AND COOKING OF SICILY Valentina Harris

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Valentina Harris, Martin Brigdale
Language: English
Publisher: Aquamarine
Publication Date: 6 May 2010
Dimensions: 22.8 x 1.8 x 27.9 cm
Format: Hardcover
Pages: 128
Condition: NEW
Product_ID: 19AC14180X

 

 

This book opens with an evocative introduction to the history, geography and traditions that have shaped the culinary culture of these regions, as well as an intriguing commentary on the local festivals and their accompanying foods. This is followed by an essential guide to the classic ingredients. There follows a collection of 65 regional recipes, with chapters covering all the traditional courses including Antipasti, Soups and Breads; Pasta, Gnocchi and Rice; Fish and Shellfish; Poultry, Meat and Game; Vegetables, Eggs and Cheese; and Desserts and Baking. Authentic dishes are included from each region, such as Sicilian Rice Fritters, Pasta with Potenza Ragu, Trapani Fish Couscous, Lucanian Chicken Pie, Pugliese Beef Rolls, Calabrian Sweetmeats and Sicilian Cassata.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 THE FOOD AND COOKING OF TUSCANY Valentina Harris

 THE FOOD AND COOKING OF MILAN AND BOLOGNA Harris

 FOOD & COOKING OF HUNGARY Silvena Johan Lauta

 FIORI DI ZUCCA Valentina Harris

 THE FOOD AND COOKING OF LEBANON, JORDAN AND SYRIA

 MADE IN SICILY Giorgio Locatelli