Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

THE FOOD AND COOKING OF EASTERN EUROPE (AT TABLE)

22-06-2014, 23:45
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 144.90 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 4270068708
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 3   
Koniec: 22-06-2014 23:44:13

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>38927, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>45609, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>32646, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>77557, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>63098, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>38927, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>45609, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>32646, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>77557, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>63098

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

The Food and Cooking of Eastern Europe (At Table)

THE FOOD AND COOKING OF EASTERN EUROPE (AT TABLE)

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Lesley Chamberlain
Language: English
Publisher: University of Nebraska Press
Publication Date: 26 Jun 2006
Dimensions: 13.7 x 2.5 x 20.2 cm
Format: Paperback
Pages: 488
Condition: NEW
Product_ID: ADACB64607

 

 

''The Food and Cooking of Eastern Europe,'' first published in 1989 and a companion volume to Lesley Chamberlain's acclaimed ''The Food and Cooking of Russia'', surveyed the rich and diverse food cultures known to few people in the West during the half century when Europe was divided. It contains more than two hundred recipes interwoven with historical background and notes from the author's extensive experiences traveling through Central and Eastern Europe. When originally published, this practical cookbook reminded us of how the world's most delicious sausages, goulash and sauerkraut, fruit dumplings, cheesecake and many other dishes tasted in their homelands. Now, in a quite different political world, this book is a vital resource for remembering life before the Iron Curtain was lifted. This Bison Books edition contains period illustrations and a new introduction by the author, which describes how dramatically this region and its food have changed since the end of its isolation in 1989. Lesley Chamberlain studied Russian and German languages and literature before working as a journalist for Reuters in Moscow.She has traveled extensively in Central Europe, Eastern Europe, and Russia and now works as a writer and a freelance scholar. In addition to her cookery books, her published works include ''Nietzsche in Turin: An Intimate Biography'' and ''In the Communist Mirror''.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 MIDDLE EASTERN COOKERY Arto Der Haroutunian

 THE FOOD AND COOKING OF RUSSIA Elena Makhonko

 THE FOOD AND COOKING OF ROMANIA AND BULGARIA

 CZECH & SLOVAK FOOD & COOKING Veruzabova

 THE BALKAN COOKBOOK Vladimir Mirodan

 AUSTRIAN SPECIALITIES Maria Wiesmuller