Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

THE EVERYTHING GUIDE TO FORAGING Vickie Shufer

22-05-2014, 15:05
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 129.15 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 4176184509
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 5   
Koniec: 22-05-2014 14:58:11

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>35711, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>03208, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>03582, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>48662, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>05127, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>35711, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>03208, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>03582, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>48662, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>05127

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

The Everything Guide to Foraging: Identifying, Harvesting, and Cooking Nature's Wild Fruits and Vegetables

THE EVERYTHING GUIDE TO FORAGING Vickie Shufer

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Vickie Shufer
Language: English
Publisher: Adams Media
Publication Date: 18 Jun 2011
Dimensions: 20.3 x 1.8 x 23.5 cm
Format: Paperback
Pages: 304
Condition: NEW
Product_ID: 144A51B760

 

 

If you're searching for the freshest fruits and vegetables to add to your diet, you don't have to look any further than your own backyard! With dozens of detailed illustrations, color photos, and more than 150 tasty recipes, this guide is your ultimate one-stop reference for identifying and harvesting the wild fruits and vegetables that grow in fields, forests, and even on your own lawn. Inside you'll find: In-depth descriptions of edible plants, including their likely locations Easy and delicious recipes for your wild harvest A primer on careful foraging techniques and conservation ethics Essential information on poisonous look-alikes From clover and cattails to milkweed and mustard, this book will teach you how to collect and prepare some of the most common--and delicious--feral plants in America. And, more than just a way to a fantastic meal, this book will guide you to both a newfound confidence in your own abilities, as well as a greater appreciation of the natural world.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 HEDGEROW (RIVER COTTAGE HANDBOOK) John Wright

 FORAGING Paul Chambers

 EDIBLE SEASHORE: RIVER COTTAGE HANDBOOK NO.5

 COLLINS GEM - FOOD FOR FREE Richard Mabey

 TRAPPER'S BIBLE: TRAPS, SNARES AND PATHGUARDS