Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

THE END OF THE LINE Charles Clover

10-04-2015, 2:08
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 97.65 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 5166442658
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 2   
Koniec: 10-04-2015, 2:00

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Kondycja: bez śladów używania

info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978[zasłonięte][zasłonięte]46567, 978[zasłonięte][zasłonięte]47042, 978[zasłonięte][zasłonięte]88973, 978[zasłonięte][zasłonięte]34324, 978[zasłonięte][zasłonięte]18978, 978-[zasłonięte][zasłonięte]46567, 978-[zasłonięte][zasłonięte]47042, 978-[zasłonięte][zasłonięte]88973, 978-[zasłonięte][zasłonięte]34324, 978-[zasłonięte][zasłonięte]18978
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

The End Of The Line: How Overfishing Is Changing the World and What We Eat

PRODUCT DETAILS:
Author: Charles Clover
Language: English
Publisher: Ebury Press
Publication Date: 3 Mar 2005
Dimensions: 12.8 x 2.1 x 19.8 cm
Format: Paperback
Pages: 320
Condition: NEW
Product_ID: AA91D97815

We have reached a pivotal moment for fishing, with seventy-five percent of the world's fish stocks either fully exploited or overfished. If nothing is done to stop the squandering of fish stocks the life of the oceans will face collapse and millions of people could starve. Fish is the aspirational food for Western society, the healthy, weight-conscious choice, but those who eat and celebrate fish often ignore the fact that the fishing industry, although as technologically advanced as space travel, has an attitude to conservation 10,000 years out of date. Trawling on an industrial scale in the North Sea takes 16 lbs of dead marine animals to produce just 1lb of sole. Regulation isn't working, fishermen must cheat or lose money, dolphins and other wildlife (seabirds, turtles, sharks) are killed unnecessarily and fish stocks are collapsing despite the warnings. The End of the Line looks at the problem and proves that we, as consumers, have to change if the situation is to improve.

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.


THE WORLD IS BLUE Sylvia Earle

OVERFISHING: WHAT EVERYONE NEEDS TO KNOW Hilborn

WORLD WITHOUT FISH Mark Kurlansky

MAPPING THE DEEP Robert Kunzig

COD: BIOGRAPHY OF THE FISH THAT CHANGED THE WORLD

OCEAN OF LIFE Callum Roberts