Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

THE DAL COOKBOOK Krishna Dutta

21-06-2014, 1:23
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 112.35 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 4263790220
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 3   
Koniec: 21-06-2014 01:07:27

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>04175, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>95753, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>91660, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>02286, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>94675, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>04175, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>95753, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>91660, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>02286, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>94675

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

The Dal Cookbook

THE DAL COOKBOOK Krishna Dutta

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Krishna Dutta
Language: English
Publisher: Grub Street
Publication Date: 2 Sep 2013
Dimensions: 24.2 x 17.8 x 2 cm
Format: Hardcover
Pages: 124
Condition: NEW
Product_ID: 19A[zasłonięte]91660

 

 

Dal is to India what pasta is to Italy. Cheap to produce, highly nutritional, suitable for long storage and capable of being cooked in a basic pot on an open fire, dal has been providing nourishment to millions of Indians for millennia. It truly is a pan-Indian dish consumed by rich and poor alike. It is high protein and has practically no sugar - in fact it is known as 'poor man's meat' in India - hence doctors now include this as an essential item in a diet for diabetics. Dal is a genuinely impressive dish of infinite variety - there are at least 50 recipes for this humble food. There are multiple ways of cooking it, wide-ranging seasonings are used and there are diverse supplements to serve with it. Over the centuries Indian cooks became innovative and with locally available ingredients they dished out dal to satisfy a regional palate. In the process they also invented new dishes using dal lentils such as kedgeree (khichari - a risotto made with lentil), dosas (pancakes mixed with lentil flower), vadas (lentil cakes), dhokla (baked lentil cakes), papadam (dried lentil snack) and pakoras (fritters dipped in lentil batter).

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 FROM INDIA

 MR TODIWALA'S BOMBAY Cyrus Todiwala

 VEGETARIAN TAGINES & COUS COUS Ghillie Basan

 PULSE Jenny Chandler

 DAKSHIN: VEGETARIAN CUISINE FROM SOUTH INDIA

 THE URBAN RAJAH'S CURRY MEMOIRS Ivor Peters