Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

THE COMPLETE BOOK OF INDIAN COOKING Premila Lal

20-06-2014, 11:39
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 88.20 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 4261533708
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 4   
Koniec: 20-06-2014 10:59:36

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>98122, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>81281, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>97200, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>20226, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>83111, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>98122, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>81281, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>97200, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>20226, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>83111

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

The Complete Book of Indian Cooking

THE COMPLETE BOOK OF INDIAN COOKING Premila Lal

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Premila Lal
Language: English
Publisher: W Foulsham & Co Ltd
Publication Date: 19 Feb 1996
Dimensions: 15.1 x 2.8 x 23.2 cm
Format: Paperback
Pages: 176
Condition: NEW
Product_ID: A57BABB646

 

 

With the guidance of India's leading cookery writer, British cooks can recreate the exotic and enticing flavours of an Indian restaurant meal. This classic book offers the great traditions of Indian cooking, with all the traditional dishes - vindaloo, korma, dopiaza and dhansak - plus a range of lesser-known but equally delicious regional meals. With every kind of recipe - from starters and main courses to snacks, pickles and desserts - this is a must for every cook who wants to enjoy the delights of international cuisine.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 CURRY: CLASSIC AND CONTEMPORARY Vivek Singh

 I LOVE CURRY Anjum Anand

 INDIAN FOOD MADE EASY Anjum Anand

 50 GREAT CURRIES OF INDIA Camellia Panjabi

 THE CURRY SECRET Kris Dhillon

 AN INDIAN HOUSEWIFE'S RECIPE BOOK Laxmi Khurana