Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

THE COMPLETE BOOK OF BUTCHERING, SMOKING, CURING

23-06-2014, 2:09
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 153.30 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 4270175277
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 5   
Koniec: 23-06-2014 01:57:29

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>73364, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>83161, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>03378, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>44008, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>21939, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>73364, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>83161, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>03378, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>44008, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>21939

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

The Complete Book of Butchering, Smoking, Curing, and Sausages: How to Harvest Your Livestock and Wild Game

THE COMPLETE BOOK OF BUTCHERING, SMOKING, CURING

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Philip Hasheider
Language: English
Publisher: Voyageur Press Inc
Publication Date: 24 Sep 2010
Dimensions: 22.9 x 2.1 x 17.8 cm
Format: Paperback
Pages: 256
Condition: NEW
Product_ID: A76ACC7829

 

 

Here's the ideal hands-on guidebook for self-sufficient farmers, ranchers, and hunters with step-by-step instructions on butchering beef, venison, pork, lamb, poultry, and goats. Time-tested advice on how to cure the meat by smoking or salting helps you preserve your harvest. A final section explains how to make sausages. Numerous mouth-watering recipes are included.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 WHOLE BEAST BUTCHERY

 MANUAL OF A TRADITIONAL BACON CURER Maynard Davies

 ODD BITS: HOW TO COOK THE REST OF THE ANIMAL

 NOSE TO TAIL EATING: A KIND OF BRITISH COOKING

 HOME SMOKING AND CURING Keith Erlandson

 BASIC BUTCHERING OF LIVESTOCK AND GAME Mettler