Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

THE BREAD BAKER'S APPRENTICE Peter Reinhart

11-02-2015, 3:34
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 240.45 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 4985339120
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 5   
Koniec: 11-02-2015, 3:33

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania

info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978[zasłonięte][zasłonięte]99147, 978[zasłonięte][zasłonięte]86335, 978[zasłonięte][zasłonięte]84313, 978[zasłonięte][zasłonięte]54948, 978[zasłonięte][zasłonięte]00826, 978-[zasłonięte][zasłonięte]99147, 978-[zasłonięte][zasłonięte]86335, 978-[zasłonięte][zasłonięte]84313, 978-[zasłonięte][zasłonięte]54948, 978-[zasłonięte][zasłonięte]00826
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

The Bread Baker's Apprentice: Making Classic Breads with the Cutting-edge Techniques of a Bread Master

PRODUCT DETAILS:
Author: Peter Reinhart
Language: English
Publisher: Ten Speed Press
Publication Date: 18 Sep 2001
Dimensions: 23.1 x 2.8 x 26.3 cm
Format: Hardcover
Pages: 272
Condition: NEW
Product_ID: 15DAADB688

Co-founder of the legendary Brother Juniper's Bakery, author of the landmark books "Brother Juniper's Bread Book" and "Crust & Crumb," and distinguished instructor at the world's largest culinary academy, Peter Reinhart has been a leader in America's artisanal bread movement for over fifteen years. Never one to be content with yesterday's baking triumph, however, Peter continues to refine his recipes and techniques in his never-ending quest for extraordinary bread. In "The Bread Baker's Apprentice," Peter shares his latest bread breakthroughs, arising from his study in several of France's famed "boulangeries" and the always-enlightening time spent in the culinary academy kitchen with his students. Peer over Peter's shoulder as he learns from Paris's most esteemed bakers, like Lionel Poilane and Phillippe Gosselin, whose "pain a l'ancienne" has revolutionized the art of baguette making. Then stand alongside his students in the kitchen as Peter teaches the classic twelve stages of building bread, his clear instructions accompanied by over 100 step-by-step photographs. You'll put newfound knowledge into practice with 50 new master formulas for such classic breads as rustic "ciabatta," hearty "pain de campagne," old-school New York bagels, and the book's Holy Grail-Peter's version of the famed "pain a l'ancienne." En route, Peter distills hard science, advanced techniques, and food history into a remarkably accessible and engaging resource that is as rich and multitextured as the loaves you'll turn out. This is original food writing at its most captivating, teaching at its most inspired and inspiring-and the rewards are some of the best breads under the sun.

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.


BREAD: A BAKER'S BOOK OF TECHNIQUES AND RECIPES

PETER REINHART'S WHOLEGRAIN BREADS Peter Reinhart

PETER REINHART'S ARTISAN BREADS FAST Reinhart

CRUST AND CRUMB Peter Reinhart

FLOUR WATER SALT YEAST Ken Forkish

TARTINE BREAD Chad Robertson, Elizabeth Prueitt