Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

THE BOOK OF NEW ISRAELI FOOD Janna Gur

18-02-2014, 0:11
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 179.55 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 3897917634
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 2   
Koniec: 17-02-2014 23:53:05

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Rok wydania (xxxx): 2008
Kondycja: bez śladów używania
Język: angielski
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>31857, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>25306, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>52122, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>25277, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>98846, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>31857, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>25306, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>52122, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>25277, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>98846

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

The Book of New Israeli Food

THE BOOK OF NEW ISRAELI FOOD Janna Gur

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Janna Gur
Language: English
Publisher: Schocken Books
Publication Date: 1 Aug 2008
Dimensions: 30.3 x 23.5 x 2.8 cm
Format: Hardcover
Pages: 304
Condition: NEW
Product_ID: ADA5B1B248

 

 

In this stunning new work that is at once a coffee-table book to browse and a complete cookbook, Janna Gur brings us the sumptuous color, variety, and history of today's Israeli cuisine, beautifully illustrated by Eilon Paz, a photographer who is intimate with the local scene. In Gur's captivating introduction, she describes Israeli food as a product of diverse cultures: the Jews of the Diaspora, settling in a homeland that was new to them, brought their far-flung cuisines to the table even as they looked to their Arab neighbors for additional ingredients and ideas. The delicious, easy-to-follow recipes represent all of these influences, and include some creative interpretations of classics by celebrated Israeli chefs: Beetroot and Pomegranate Salad, Fish Falafel in Spicy Harissa Mayonnaise, Homemade Shawarma, Chreime-North African Hot Fish Stew, Roasted Chicken Drumsticks in Carob Syrup. With favorite recipes for the Sabbath (Sweet Challah Traditional Chopped Liver, Chocolate and Halva Coffeecake) and for holidays (Balkan Potato and Leek Pancakes, Flourless Chocolate and Pistachio Cake), this book offers a unique culinary experience for every occasion. All of this is enriched by Paz's gorgeous and vibrantly colored photographs and by short narratives about significant aspects of Israel's diverse cuisine, such as the generous and unique Israeli breakfast (which grew out of the needs of Kibbutz life), locally produced cheeses that now rival those of Europe, and a dramatic renaissance of wine culture in this ancient land. ''In less than thirty years,'' Janna Gur writes, ''Israeli society has graduated... to a true gastronomic haven.'' Here she gives us a book that does full, delectable justice to the significance of Israeli food today-Mediterranean at its heart, richly spiced, and imbued with cross-cultural flavors.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 FOODS OF ISRAEL TODAY Joan Nathan

 ARABESQUE Claudia Roden

 THE ARAB-ISRAELI COOKBOOK: THE RECIPES Soans

 JERUSALEM Yotam Ottolenghi, Sami Tamimi

 OTTOLENGHI: THE COOKBOOK Tamimi, Ottolenghi

 THE SMITTEN KITCHEN COOKBOOK Deb Perelman