Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

THE BAKING ANSWER BOOK Lauren Chattman

10-04-2015, 6:11
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 105 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 5166603857
Miejscowość Kalisz
Zostało sztuk: 10    Wyświetleń: 7   
Koniec: 10-04-2015 06:19:46

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>67811, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>10318, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>48014, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>23925, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>34243, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>67811, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>10318, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>48014, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>23925, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>34243

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

The Baking Answer Book: Solutions to Every Problem You'll Ever Face; Answers to Every Question You'll Ever Ask

THE BAKING ANSWER BOOK Lauren Chattman

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Lauren Chattman
Language: English
Publisher: Storey Publishing LLC
Publication Date: 2 Dec 2009
Dimensions: 11.5 x 2.5 x 16.2 cm
Format: Paperback
Pages: 384
Condition: NEW
Product_ID: 16AC4B4393

 

 

Every baker has pondered the wisdom of substituting one ingredient for another ('I don't have any cake flour. Can I use all-purpose flour?'), using a square baking dish instead of the rectangular pan the recipe requires, or constructing a fancy dessert with frozen puff pastry rather than homemade. Baking recipes require precision and attention - exact measurements, correct ingredients, and a confident hand - to mix, cream, froth, and whip. But surely there is some leeway? And if there really is no room for error or substitution, then the curious baker wants to know why. Answering every question about common and specialty ingredients, finicky ovens, the best equipment for every recipe, the science behind the magic of baking, and the unique properties, quirks, and flavors of every kind of baked good, author Lauren Chattman reassures readers with commonsense solutions, foolproof, substitutions, and fun-to-know facts about the history and evolution of favorite baked goods. She even includes recipes that allow readers to practice new techniques and experiment with unfamiliar ingredients. Spelt Brownies, anyone?

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 THE PINK WHISK GUIDE TO CAKE MAKING Ruth Clemens

 LEITHS BAKING BIBLE Susan Spaull, Fiona Burrell

 THE GREAT BRITISH BAKE OFF Gerard Baker

 THE BAKER'S MANUAL Joseph Amendola, Nicole Rees

 UNDERSTANDING BAKING Joseph Amendola, Nicole Rees

 HOW BAKING WORKS Paula Figoni