Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

THE ART OF THE CHOCOLATIER Ewald Notter

23-05-2014, 7:12
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 971.25 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 4178257894
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 5   
Koniec: 23-05-2014 07:08:26

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>03988, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>64555, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>97824, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>67406, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>73694, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>03988, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>64555, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>97824, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>67406, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>73694

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

The Art of the Chocolatier: From Classic Confections to Sensational Showpieces

THE ART OF THE CHOCOLATIER Ewald Notter

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Ewald Notter, Joe Brooks, Lucy Schaeffer
Language: English
Publisher: John Wiley & Sons
Publication Date: 14 Jan 2011
Dimensions: 22.6 x 3.3 x 28.3 cm
Format: Hardcover
Pages: 416
Condition: NEW
Product_ID: A47AC9D841

 

 

A must-have guide to chocolate making and chocolate showpiece design, from renowned confectionery expert Ewald Notter Covering the full spectrum of chocolate work-from the fundamentals of chocolate making to instruction on advanced showpiece design and assembly-The Art of the Chocolatier is the most complete and comprehensive guide to chocolate-making on the market. The book covers basic information on ingredients, equipment, and common techniques in the pastry kitchen, while also offering clear, step-by-step instructions on creating small candies and large-scale chocolate pieces. This is the ideal book for pastry students enrolled in chocolate and confectionery courses, as well as working professionals and even serious home confectioners who want to improve their skills in advanced chocolate work.*Illustrated step-by-step instructions cover all the essentials of chocolate-making, from tempering and creating ganache and gianduja to using molds, transfer sheets, and more* An entire chapter devoted to Creating a Competition Piece covers the ins and outs of confectionery competition, from preparing for the event and developing a concept to designing and building a winning chocolate showpiece* Beautiful full-color photos throughout provide inspiration for chocolate decor and showpiece design, while clear how-to photos illustrate key techniques The Art of the Chocolatier provides expert-level coverage of every aspect of the chocolatier's art for students and professionals alike.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 CHOCOLATE BIBLE (LE CORDON BLEU) Le Cordon Bleu

 COUTURE CHOCOLATE: A MASTERCLASS IN CHOCOLATE

 MAKING FINE CHOCOLATES Andrew Garrison Shotts

 CHOCOLATES AND CONFECTIONS Peter Greweling

 CHOCOLATES AND CONFECTIONS Peter Greweling

 THE SCIENCE OF CHOCOLATE S.T. Beckett