Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

The Art of Pastry (Cookery)

20-01-2014, 19:43
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 136.77 zł     
Użytkownik marek77_2007
numer aukcji: 3817920298
Miejscowość Londyn
Zostało sztuk: 10    Wyświetleń: 1   
Koniec: 20-01-2014 04:07:13

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

-architecture & design

-art

-arts & crafts

-biography & memories

-business , finance & law

-children & youth

-combat sports & self-defence 

-computing & internet

-crime , thrillers & mystery

-earth & space

-fiction

-fashion & style

-food & drink

-games 

-graphic novels

-health & beauty

-history &

archeology

-horror

-home & garden

-learning foreign languages

-lego

-medicine & psychology

-mind, body & spirit

-music

-personal development

-photography

-science

-science fiction , fantasy

-society, politics & philosophy

-sport

-tattoos & body

- technology

-transport

-travel &holiday guides-

-tv,cinema,theatre & drama

-veterinary

-other books

 

CALENDARS & OTHERS

MOLESKINE

kontakt

Telefon: 606[zasłonięte]623

+440[zasłonięte][zasłonięte]84304
lub

[zasłonięte]@hotmail.com

 

regulamin aukcji na stronie

„o mnie”

 

rachunek bankowy (ING)

691[zasłonięte]108310[zasłonięte]02317[zasłonięte]805

MOJE KOMENTARZE

INNE MOJE AUKCJE

DODAJ MNIE DO ULUBIONYCH

STRONA "O MNIE"

.

.

KOSZTY DOSTAWY

e-przesyłka

4,90zł

Przesyłka biznesowa (przedpłata) - 8zł

Przesyłka biznesowa (pobranie) - 12 zł

Kurier (przedpłata)-12,90zł 

Kurier (pobranie)-16,90zł

 

 

przesyłka biznesowa-

dostarczana w ciągu 1-2dni roboczych przez kuriera Poczty Polskiej lub listonosza

Koszt dostawy jest zawsze stały,bez względu na ilość książek w przesyłce.

 

Na życzenie wystawiamy fakturę Vat

 

 

 

The Art of Pastry (Cookery)


The Art of Pastry (Cookery)


    Autor: Catherine Atkinson
    Wydawnictwo: Lorenz Books
    Data wydania: 26 Jun 2009
    Ilość stron: 224
    Wymiary książki: 2.8 x 24 x 27.5 cm
    Rodzaj okładki: Hardcover
    ISBN-13: 978-[zasłonięte][zasłonięte]48192
978-[zasłonięte][zasłonięte]48192A
This beautiful new book provides a complete guide to making delicious pastry. Every type of pastry is represented and each recipe has easy-to-follow instructions on how to make the pastry and filling or topping. There are pastry appetizers and snacks, quiches and savoury tarts, recipes for double-crust pies, and savoury parcels and pastry cases. The sweet pastry chapters feature dozens of recipes for individual pies and tarts made from shortcrust , choux, puff and filo pastries, and rich pastry desserts made with chocolate and nuts. Essential facts on baking times and temperatures are included, as well as ideas for fillings, great pie glazes and sauces. At-a-glance notes provide a clear breakdown of the nutritional values of each recipe. This beautiful book is illustrated with over 250 photographs guaranteeing great results every time.
 

 

 

WSZYSTKIE SPRZEDAWANE PRZEDMIOTY SĄ NOWE,WYDANE W JĘZYKU ANGIELSKIM KAŻDORAZOWO WYSYŁANE PRZESYŁKĄ UBEZPIECZONĄ.

 

WYSYŁKA Z POLSKI MA MIEJSCE NAJCZĘCIEJ W CIĄGU 5-7 DNI ROBOCZYCH