Tytuł |
Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego
kwalifikację T.15. "Organizacja żywienia i usług gastronomicznych"
|
Autor |
Elżbieta Żochowska |
Wydawca |
Format AB |
Rok wydania |
2013 |
Liczba stron |
120 |
Wymiary |
165 x 235 mm |
Okładka |
miękka |
ISBN |
978[zasłonięte][zasłonięte]27239 |
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych.
Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część praktyczna),
które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy
zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i część praktyczna). W
książce zamieszczone są odpowiedzi do wszystkich zadań.
Spis treści
WSTĘP
1. EGZAMIN ZAWODOWY - Rozporządzenie MEN
2. WYMAGANIA, KTÓRE TRZEBA SPEŁNIĆ, ABY PRZYSTĄPIĆ DO EGZAMINU ZAWODOWEGO
3. ETAP PISEMNY EGZAMINU ZAWODOWEGO
Test pisemny 1.
Test pisemny 2.
Test pisemny 3.
Test pisemny 4.
Test pisemny 5.
4. ODPOWIEDZI DO ETAPU PISEMNEGO EGZAMINU ZAWODOWEGO
5. ETAP PRAKTYCZNY EGZAMINU ZAWODOWEGO WRAZ Z KLUCZEM OCENIANIA ORAZ
PROPOZYCJĄ ROZWIĄZANIA
Zadanie praktyczne 1.
Klucz oceniania testu praktycznego 1.
Propozycja rozwiązania testu praktycznego 1.
Zadanie praktyczne 2.
Klucz oceniania testu praktycznego 2.
Propozycja rozwiązania testu praktycznego 2.
Zadanie praktyczne 3.
Klucz oceniania testu praktycznego 3.
Propozycja rozwiązania testu praktycznego 3.
Zadanie praktyczne 4.
Klucz oceniania testu praktycznego 4.
Propozycja rozwiązania testu praktycznego 4.
Zadanie praktyczne 5.
Klucz oceniania testu praktycznego 5.
Propozycja rozwiązania testu praktycznego 5.
NOTATKI