|
Kontakt telefoniczny od poniedziałku do piątku w godz. 10:00 - 15:00. Przepraszam nie czytam i nie odpowiadam na smsy.
663 [zasłonięte] 241 Wszelkie pytania proszę kierować na pocztę elektroniczną
[zasłonięte]@gmail.com
WYSTAWIAM FAKTURY VAT
|
|
|
|
Zakupione przedmioty wysyłam 1-2 dni po otrzymaniu wpłaty na moje konto Pocztą Polską
oraz kurierem
Opcja transportu z kosztami podana jest każdorazowo w każdej aukcji.
|
|
|
|
Niezależnie od ilości zakupionych artykułów opłatę za przesyłkę ponoszą Państwo tylko jeden raz. Zawsze jest to najwyższy koszt wysyłki spośród wszystkich zakupionych przedmiotów na moich aukcjach.
|
|
|
|
Numery kont przy przedpłacie na rachunek bankowy:
CREDIT AGRICOLE
NR KONTA 09 1940 [zasłonięte] 1[zasłonięte]0761297 [zasłonięte] 000000
BANK ZACHODNI WBK
NR KONTA 87 1500 [zasłonięte] 1[zasłonięte]0701011 [zasłonięte] 718500
|
|
|
|
WITAM NA MOJEJ AUKCJI NA KTÓREJ OFERUJĘ TERMOMETR Z SONDĄ
Tarcza pomiarowa termometru
PRZEZNACZENIEPomiar temperatury
• szynkowary - pomiar temperatury wody w czasie parzenia wsadu mięsnego
• wędzonki - pomiar temperatury wody w czasie parzenia wędzonek
• kuchnie domowe
• kuchnie zbiorowego żywienia
• grille
• herbaty Yerba Mate
• gleba
Termometr ze skuwką
DANE TECHNICZNE TERMOMETRU • zakres pomiaru temperatury od -40°C do +160°C
• długość sondy około 125 mm
• średnica tarczy termometru około 35 mm
• etui które chroni termometr przed uszkodzeniami mechanicznymi oraz ułatwia kontrolę temperatury
płynów
• mała bezwładność przy zmianie temperatury – szybka reakcja na skali
• obudowa ze stali nierdzewnej 18/10
Termometr z sondą bez skuwki
PRZYKŁADOWE TEMPERATURY PIECZENIA RÓŻNYCH GATUNKÓW MIĘS
• drób - 87°C
• jagnięcina - 82°C
• wołowina wysmażona - 77°C
• cielęcina - 77°C
• wieprzowina - 77°C
• wołowina średni podsmażona - 71°C
• szynka - 71°C
• szynka gotowana - 60°C
• wołowina krwista - 60°C
Zwymiarowanie termometru
PRZEDMIOT FABRYCZNIE NOWY ZAPAKOWANY W BLISTER. IDEALNY NA PREZENT
JAKO GRATIS OTRZYMASZ PRZEPISY W WERSJI ELEKTRONICZNEJ ZAWIERAJĄCE
Vademecum wyrobu kiełbas, Vademecum wyrobu wędlin w szynkowarze, Vademecum wyrobu nalewek, ABC wypieku chleba, ABC grillowania, ABC kociołka węgierskiego, ABC kociołka żeliwnego, ABC wyrobu gofrów. Łącznie około 1200 przepisów, wszystko "krok po kroku" a także porady, wskazówki itp.
|