|
Kontakt telefoniczny od poniedziałku do piątku w godz. 10:00 - 15:00. Przepraszam nie czytam i nie odpowiadam na smsy.
663 [zasłonięte] 241 Wszelkie pytania proszę kierować na pocztę elektroniczną
[zasłonięte]@gmail.com
WYSTAWIAM FAKTURY VAT
|
|
|
|
Zakupione przedmioty wysyłam 1-2 dni po otrzymaniu wpłaty na moje konto Pocztą Polską
oraz kurierem
Opcja transportu z kosztami podana jest każdorazowo w każdej aukcji.
|
|
|
|
Niezależnie od ilości zakupionych artykułów opłatę za przesyłkę ponoszą Państwo tylko jeden raz. Zawsze jest to najwyższy koszt wysyłki spośród wszystkich zakupionych przedmiotów na moich aukcjach.
|
|
|
|
Numery kont przy przedpłacie na rachunek bankowy:
CREDIT AGRICOLE
NR KONTA 09 1940 [zasłonięte] 1[zasłonięte]0761297 [zasłonięte] 000000
BANK ZACHODNI WBK
NR KONTA 87 1500 [zasłonięte] 1[zasłonięte]0701011 [zasłonięte] 718500
|
|
|
|
WITAM NA MOJEJ AUKCJI NA KTÓREJ OFERUJĘ solidnie wykonany ze stali nierdzewnej ze szklaną szybką TERMOMETR BIMETALICZNY Z BARDZO DŁUGĄ SONDĄ W ETUI Z MOSIĄDZU
Tarcza pomiarowa termometru
PRZEZNACZENIE
Termometr przeznaczony jest do pomiaru temperatury w komorze wędzarniczej wędzarni murowanych o grubych ścianach (cegła, pustak, bloczek betonowy itp.) i innych. Etui z rurki mosiężnej na stałe mocujemy w murze wędzarni a termometr na lekki wcisk wkładamy przed wędzeniem a po zakończeniu wędzenia wyjmujemy go.
Można go także wykorzystać do:
• szynkowarów - pomiar temperatury wody w czasie parzenia wsadu mięsnego
• wędzonek - pomiar temperatury wody w czasie parzenia wędzonek
• kuchni domowych
• kuchni zbiorowego żywienia
• grille
• herbaty Yerba Mate
Profil termometru
Profil etui termometru
DANE TECHNICZNE TERMOMETRU
• zakres pomiaru temperatur: od -20°C do 200°C
• dokładność pomiaru: +/-2°C
• długość termometru z sondą 213 mm
• długość termometru z etui 322 mm
• średnica sondy termometru 3,85 mm • średnica tarczy 54,6 mm
• specjalna podziałka precyzyjnie wskazuje idealną temperaturę przygotowania drobiu, wieprzowiny, cielęciny, jagnięciny, wołowiny
• szybka reakcja na skali • obudowa ze stali nierdzewnej 18/10
• termometr może pozostawać w piekarniku przez cały okres pieczenia.
Zwymiarowanie termometru i etui
JAKO GRATIS OTRZYMASZ PRZEPISY W WERSJI ELEKTRONICZNEJ ZAWIERAJĄCE
Vademecum wyrobu kiełbas, Vademecum wyrobu wędlin w szynkowarze, Vademecum wyrobu nalewek, ABC wypieku chleba, ABC grillowania, ABC kociołka węgierskiego, ABC kociołka żeliwnego, ABC wyrobu gofrów. Łącznie około 1200 przepisów, wszystko "krok po kroku" a także porady, wskazówki itp.
|